Ετοιμάζουν ιδιωτικό στρατό … Προετοιμάζονται για εμφύλιο.

27 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος  Σταφυλάς

H Xώρα οδηγείται σε εμφύλιο. Παρακολουθώντας τα γεγονότα με ξυλοδαρμούς, συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις μεταξύ χρυσαυγιτών και αναρχοσυριζάδων αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.

Το κλίμα καταγράφεται πλέον και στις δημοσκοπήσεις όπου οι μόνοι που σημειώνουν άνοδο είναι τα άκρα. Η Ελληνική κοινωνία πολώνεται όσο βαθαίνει η κρίση…

Οδηγούμαστε σε έναν νέο εμφύλιο ή καλύτερα να το πούμε σε ένα νέου είδους κοινωνικό πόλεμο, όπου τα καραβάνια των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, που κάποιοι κάποτε τους έλεγαν και ”ευχαριστώ γιατί επέλεξαν την χώρα μας”, με ενίσχυση από τον στρατό των γνωστών -αγνώστων κουκουλοφόρων, θα επιχειρήσουν «εξέγερση» εναντίον των Ελλήνων.

Κάποιοι έχουν συμφέρον να γίνει η χώρα μπάχαλο.

Το Δεκέμβριο του 2008 και για μια ολόκληρη εβδομάδα καιγόταν η Αθήνα. Σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιεύματα -για τα οποία δεν έγινε ποτέ καμία εισαγγελική έρευνα- οι μυστικές υπηρεσίες ξένων δυνάμεων έκαναν ”πάρτι” όλο εκείνο το διάστημα.

Το ηγετικό στέλεχος του αντιεξουσιαστικού χώρου Νίκος Κουνταρδάς σε μια παλιότερη συνέντευξή του είχε επίσης καταγγείλει τα ίδια για την ανάμειξη μυστικών υπηρεσιών στο χώρο των «αναρχικών»…

Το γεγονός παραμένει πως η χώρα λίγους μήνες μετά από εκείνο το Δεκέμβριο ήταν στην πόρτα του ΔΝΤ.

Ο τότε πρωθυπουργός σε συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων τον Φεβρουάριο του ‘09 απηύθηνε δραματική έκκληση για ενότητα προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα δημοσιονομικά μέτρα αλλιώς η χώρα θα κατέληγε στο ΔΝΤ.
Την συμφωνία των αρχηγών σαμποτάρισε ο Γιώργος Παπανδρέου…

Ήταν η εποχή που ο γιος της Μάργκαρετ (που φιγουράρει πρώτη στην λίστα Λαγκάρντ) διαδήλωνε μαζί με τους εργατοπατέρες του ΟΛΠ εναντίον της COSCO. Λίγους μήνες μετά ο θίασος του ΠΑΣΟΚ με το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν» κέρδιζε τις εκλογές…

Από τον Ιούλιο του 09 ο ΓΑΠ μίλαγε με ΔΝΤ. Την ίδια ώρα συνειδητά κορόιδευε τον Ελληνικό λαό μοιράζοντας υποσχέσεις για λεφτά όταν γνώριζε πολύ καλά πως δεν υπήρχε ”σάλιο”. Η ιστορία του Δεκέμβρη ‘08 οδήγησε την χώρα στην πτώση μιας κυβέρνησης και στο μνημόνιο. Τώρα φαίνεται ότι κάποιοι «ξένοι κύκλοι» που ενδιαφέρονται να βάλουν στο χέρι όλο τον ορυκτό πλούτο της χώρας ετοιμάζουν κάτι ανάλογο…

Πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή ο γνωστός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης προέβει σε μια πολύ σημαντική καταγγελία. Ο Δημήτρης Καζάκης κατήγγειλε ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση με την πολύ γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία ασφαλείας BLACKWATER USA . Η συμφωνία αφορά την ανάθεση στην συγκεκριμένη εταιρεία της φύλαξης αστικών χώρων με περιπολίες στρατιωτικών τμημάτων που θα φέρουν βαρύ οπλισμό!

Σύμφωνα με την καταγγελία του Δημήτρη Καζάκη, η κυβέρνηση φέρεται να έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί από την συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία φύλαξης από τις αρχές του 2013!

Η εταιρεία Academy πρώην Blackwatter είναι η μια από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλειας που συνεργάζονται με το Αμερικάνικο υπουργείο εξωτερικών. Είναι η εταιρεία η οποία καταδικάστηκε για τον θάνατο έξι ιρακινών πολιτών στην Βαγδάτη το Απρίλιο του 2006. Έκτοτε πλήρωσε ένα πρόστιμο και συνέχισε αλλάζοντας το όνομά της σε Academy…

Όσο προχωράμε στην εκπλήρωση του σχεδίου της Νέας Τάξης η φτώχεια, η ανεργία και η εξαθλίωση θα αυξάνονται παγκοσμίως. Η παγκόσμια κυβέρνηση όμως μόνο μετά από κάποια μεγάλη αναταραχή ή κάποιο πόλεμο μπορεί αν έρθει εμφανίζοντας τον εαυτόν της ως εγγυητή της ειρήνης και της ασφάλειας.

Στην χώρα μας η εθνική κυβέρνηση έχει αντικατασταθεί από αχυρανθρώπους που λειτουργούν ως εντολοδόχοι ξένων επικυρίαρχων. Οι ξένοι επικυρίαρχοι ενδιαφέρονται τελευταία ιδιαιτέρως για την χώρα μας και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Κάποιοι λοιπόν έχουν συμφέρον να δημιουργήσουν αναταραχή. Στρατολογούν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά και η πλευρά των εθνικιστών «τσιμπάει»… Θα επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν τους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες σαν εφεδρικό στρατό της Νέας Τάξης.

Την ίδια ώρα -και αν αληθεύει η καταγγελία Καζάκη- η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υπογράφει συμφωνίες με ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας, ενώ μειώνει τον αριθμό των εισακτέων στις αστυνομικές σχολές. Άραγε όλα αυτά είναι μέρος ενός γενικότερου πλάνου ή μήπως θα προσπαθήσει η μνημονιακή κυβέρνηση να εμφανιστεί ως εγγυήτρια της τάξεως στα μάτια του φοβισμένου νοικοκυραίου;

Ότι και αν συμβαίνει θα φανεί στο επόμενο διάστημα. Το βέβαιο είναι ότι η χώρα έχει πληγωθεί από εκείνο τον καταραμένο Δεκέμβριο του ‘08 και οδεύει σε μια πολύ άσχημη περιδίνηση και είναι εντελώς απίθανο να τελειώσει αναίμακτα αυτή η ιστορία…

elora,agioritikovima.

 

Blackwater

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Academi (πρώην Χe Services, ευρύτερα γνωστή ως Blackwater) ήρθε σε συμβιβασμό με τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ και συμφώνησε να καταβάλει $7,5 εκατ. ως πρόστιμο για 17 διαφορετικές περιπτώσεις παραβίασης της αμερικανικής νομοθεσίας.

Η Academi κατηγορείται μεταξύ άλλων για παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων για κατοχή και χρήση αδήλωτου αυτόματου οπλισμού στις εγκαταστάσεις της, παράνομη εξαγωγή δορυφορικών τηλεφώνων στο Σουδάν το 2005, εκπαίδευση στρατιωτικών και αστυνομικών του Καναδά χωρίς άδεια, μεταβίβαση τεχνογνωσίας σε Δανία και Σουηδία για την κατασκευή θωρακισμένων οχημάτων μεταξύ 2006-2008 χωρίς έγκριση από το State Department, εξαγωγή πυρομαχικών και ατομικού εξοπλισμού σε Ιράκ και Αφγανιστάν, χωρίς και πάλι να έχει εξασφαλίσει κανενός είδους άδεια από τις αμερικανικές Αρχές, καθώς και μεταβίβαση οπλισμού ως δωρεά σε αντιπροσωπεία του Βασιλιά Abdullah II της Ιορδανίας το 2005.

Eίχε προηγηθεί το 2010 ανάλογη συμφωνία με το State Department για την καταβολή προστίμων ύψους $42 εκατ. για παραβιάσεις των νόμων περί εξαγωγών αμυντικού υλικού.Η εταιρεία, που τελεί σήμερα υπό νέα ιδιοκτησία μετά την αποχώρηση του ιδρυτή της Eric Prince, απέκτησε τη φήμη της τα πρώτα χρόνια του πολέμου στο Ιράκ χάρη στις βίαιες μεθόδους των υπαλλήλων της.

strategyreports.wordpress

 

Ο  βραβευμένος  δημοσιογράφος και συγγραφέας Jeremy Scahill στο βιβλίο του με τίτλο, “Blackwater: The Rise of the World’s Most Powerful Mercenary Army [Revised and Updated] “,αναφέρει χαρακτηριστικά  για την ιδιωτική εταιρεία πολέμου

“Η Blackwater USA έχει χαρακτηριστεί ως “η αγαπημένη μισθοφορική εταιρία του George Bush”, “η πιο μεγάλη και μυστικοπαθής μισθοφορική εταιρία στον κόσμο”, και “η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρία παγκοσμίως”.

elliniko-fenomeno

.