Περαντζάδες του Νίκου Βάνη στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης

28 Ιανουαρίου 2013

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν έχω γράψει για την διασκέδαση στην Θεσσαλονίκη, και αυτό γιατί,  όλα τα φιρμάδικα μαγαζιά είναι κλειστά εκτός από την μουσική σκηνή “Stage” στο οποίο εμφανίζονται η Πέγκυ Ζήνα με τον Δήμο Αναστασιάδη, ως αποτέλεσμα Παρασκευή και Σάββατο το εν λόγω κέντρο να είναι γεμάτο.

Ενώ από τα τέσσερα κέντρα με τοπικά σχήματα, κάποια που δουλεύουν και τις ημέρες  Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη δεν είχαν τον ανάλογο κόσμο.
Επιπλέον, ούτε και τα μπαράκια δεν είχαν κόσμο την εβδομάδα που μας πέρασε , όπως και τα καφέ της πλατείας Αριστοτέλους, αφού για ημέρα Σάββατο και ήταν άδεια, χωρίς να αναφέρω και τις άλλες ημέρες όπου τα πράγματα ήταν τραγικά.
Την εβδομάδα έρχεται για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις, το Σάββατο 2 και 9 Φεβρουαρίου ο Γιάννης Κότσιρας, στην πόλη μας μετά από πολύ καιρό.

Τον  δε Νίκο  Ζωιδάκη ,πριν από δυο εβδομάδες ,ημέρα Κυριακή για μία εμφάνιση του , οι Θεσσαλονικείς τον τίμησαν κατακλύζοντας το club -μπαράκι.

Σε γενικές γραμμές ο τομέας της διασκέδασης το 2013 στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν κλείσει αρκετές καφετερίες.

Εμείς πάντως, θα κάνουμε ρεπορτάζ αναδεικνύοντας τα εύκολα και τα δύσκολα στον χώρο αυτό που λέγεται διασκέδαση

.