Της νύχτας τα καμώματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης

28 Φεβρουαρίου 2013

Στην άλλοτε φημισμένη πόλη της διασκεδάσεις, την Θεσσαλονίκη, πλέον όλο και λιγότερα νυχτερινά κέντρα λειτουργούν  σήμερα .

Έτσι λοιπόν , στην μουσική σκηνή “Stage ¨,μετά το τέλος των εμφανίσεων της Πέγκυ Ζήνας, η καλλιτέχνιδα επιστρέφει στην Αθηναϊκή νύχτα , για εμφανίσεις το Πάσχα μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο,στο νυχτερινό κέντρο “ΘΕΑ”, για μια συνεργασία όπως τα παλιά χρόνια .

Όσο για  τον  Γιάννη Πλούταρχο, ετοιμάζει να εκπλήξει  το πιστό  κοινό του,  που τον ακολουθεί όπου και αν εμφανίζεται, παρουσιάζοντας και  τα νέα  18 τραγούδια του από την τελευταία δισκογραφία που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρας.

Όμως, στην Θεσσαλονίκη μας έρχεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον Ηλία Βρεττό, την 1η Μαρτίου ξεκινάνε εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Άστρα Live”, με ένα πρόγραμμα καθαρό λαϊκό.

Στο δε νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” ,κάθε Πέμπτη για τέσσερις εβδομάδες θα εμφανίζεται ο Βαλάντης, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα το μαγαζί θα λειτουργεί με τοπικό καλλιτεχνικό σχήμα .

Λίγο πιο κάτω, ο Σάκης Ρουβάς με τον Νίνο συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Όπως και ο Μάκης Δημάκης, που πήρε παράταση για άλλον έναν μήνα και συνεχίζει τις εμφανίσεις στην άλλη πλευρά της πόλης.

Τα υπόλοιπα τρία νυχτερινά κέντρα με τοπικά σχήματα είναι πότε μήλα, πότε φύλλα.
Ωστόσο , πολλοί καλλιτέχνες συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα μπαράκια τα οποία δεν διαθέτουν την ανάλογη άδεια για ζωντανή μουσική και όμως , μ΄ αυτό το θέμα δεν ασχολείται κανείς.

.