Η επέτειος της 25ης Μαρτίου έγινε εορτή μόνο των πολιτικών.

27 Μαρτίου 2013

Η τρικομματική κυβέρνηση ,τύπου Τσολάκογλου, απαγόρευσε στον Ελληνικό λαό να παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει την  παρέλαση για την απελευθέρωση της Ελλάδος από την Οθωμανική αυτοκρατορία, με το ηρωικό αγώνα του 1821 που ξεκίνησαν οι πρόγονοι μας στις 25ης Μαρτίου , με το σύνθημα” Τσεκούρι και φωτιά εις τους προσκυνημένους!”

Όμως,το ίδιο γεγονός –απαγόρευση, είχε συμβεί και την 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, επέτειο του ΟΧΙ, από τον Ι. Μεταξά ενάντια στους Ναζί – Γερμανούς.

Αυτά συμβαίνουν μόνο σε κατοχικά καθεστώτα. Ο Ελληνικός λαός για πολλά χρόνια ήταν σκλαβωμένος , όπως και σήμερα με τις πολιτικές αυτές αποφάσεις των δήθεν δημοκρατικών κομμάτων.

Στην Θεσσαλονίκη στην παραμονή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου είχε παρευρεθεί ο πρωθυπουργός, ωστόσο για να παρακολουθήσει ο κόσμος την καθιερωμένη δοξολογία για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο, αλλά και την παρέλαση χρειαζόταν να έχει πρόσκληση, κατόπιν εντολής του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, λες και ήταν prive club εκδήλωση

Tώρα   έγινε και στην Αθήνα, την 25η Μαρτίου, με εντολή του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη, ο οποίος κατά τα άλλα κόπτεται πως είναι δημοκράτης , ( με το πόρτα αλλιώς –Gay parade ,να δίνει στους  ξεβράκωτους  άδεια να παρελάσουν σε όλη την Αθήνα ελεύθερα) και στην Θεσσαλονίκη από τον κ.Μπουτάρι),  όσοι δεν είχαν προσκλήσεις   δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση από κοντά , πράγμα ανεπίτρεπτο , απαράδεκτο για την πολιτική ηγεσία και τον πρόεδρο της δημοκρατίας.

Ο μεγάλος πατριώτης Ίων Δραγούμης έλεγε, “σιχαίνομαι την κυβέρνηση και τους βουλευτές”, εάν ζούσε σήμερα και έβλεπε τα χάλια της τωρινής κυβέρνησης θα ήταν πολύ δυστυχισμένος.

Από την άλλη όμως, η κυβέρνηση στον χώρο της παρελάσεως επιστράτευσε δοκίμους αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, τους σκόρπισε σε παράπλευρους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και μπροστά στην πρώτη γραμμή (για το κοινό), πίσω από τα κάγκελα, έτσι, ώστε, να φαίνεται ότι υπάρχει πλήθος κόσμος, μάλιστα είχαν την εντολή να χειροκροτούν θερμά τους παρελαύνοντες και να κουνούν τις μικρές σημαίες που τους δόθηκε, προκαλώντας την οργή του λαού .

Μια καλή σκηνοθεσία  για Οσκαρ, του  Βollywood, εκεί έφτασαν τα πράγματα.

Στην συνέντευξη που παραχώρησαν ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, και ο πρόεδρος της βουλής, μάσησαν τα λόγια τους και δεν είπαν τίποτα, για όλα τα δεινά που περνά ο Ελληνικός λαός , μέσα στην φτώχεια , την μιζέρια και τις απαγορεύσεις  από τις εθνικές εορτές σήμερα  και αύριο ακόμα και από τους δρόμους , όπως ήταν στα χρόνια του πολέμου, ενώ  η Ελλάδα  έχει  τεράστιο πλούτο  καλά κρυμμένο ,  γιαυτό  έγηνε  η πατρίδα μας προτεκτοράτο  και το κυβερνούν οι ξένοι.

Ελληνικέ λαέ ξύπνα, γιατί πολύ κοιμάσαι !!!!

.