Η Μακεδονική δυναστεία ξαναχτυπά

29 Απριλίου 2013

O αιώνος και αποτυχημένος υπαλληλάκος -διαμεσολαβητής  Μάθιου Νίμιτς, για το Σκοπιανό (FYROM) ζήτημα , πρόσφατα συναντήθηκε με Έλληνες παράγοντες και συζήτησαν την βάφτιση ονόματος της FYROM σε “Νέα Μακεδονία”.

Την συζήτηση συντόνιζε ο μεγαλοεπιχειρηματίας με τις τηλεπικοινωνίες και τις άριστες σχέσεις με τον μαφιόζο Τζορτζ Σόρος, αλλά και με το ίδρυμα Ροκφέλερ.

Αυτός δε, που χρηματοδότησε την Τζιχάτ στο Κοσσυφοπέδιο, και έφερε τους Μουτζαχεντίν στην Ευρώπη.

Εάν η Ελληνική κυβέρνηση έπειτα από παρακλήσεις του Τζορτζ Σόρος που τελευταία άρχισε να λαδώνει με της δωρεές του και τα ΟΤΑ της χώρας πάει να κλείσει το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, ο Αντώνης Σαμαράς , οποίος έριξε κατά τα άλλα την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη δήθεν για το Μακεδονικό ζήτημα , αποδεικνύεται σήμερα ότι για χάρη του επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες είχε ρίξει τελικά την τότε κυβέρνηση.

Δεν θα είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός ό.τι όταν θα αποχωρίσει από τον πρωθυπουργικό θώκο, ο εν λόγω επιχειρηματίας τον έταξε θέση καθηγητού των οικονομικών στο Χάρβαρντ, όπως έκανε και με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει γαλουχηθεί με τις Σταλινικές απόψεις μεν, με δεξιές τσέπες δε, επηρεάζεται από τον εντολοδόχο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος εργάζεται πίσω από τις κουρτίνες και υπογείους για την δημιουργία του νέου κράτος Μακεδονίας, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, εάν συμβεί αυτό, είναι βέβαιο πως οι απανταχού Μακεδόνες θα ετοιμάσουν το Μακεδονικό κομιτάτο και θα τους βρουν όλους απέναντι .

Η Μακεδονία δεν πωλείται με ματωμένα και κλεμμένα δολάρια του Τζορτζ Σόρος και κάθε κερδοσκόπου , αυτό θα πρέπει να το καταλάβει   όλοι πολύ καλά. Οι προδότες Έλληνες πολιτικοί θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.

Ο υπεύθυνος τύπου
Γ. Περδίκας.

.