Αυτή είναι η Ελληνική ψυχή.

24 Μαΐου 2013

Ο ελληνικής καταγωγής  με  Κρητική λεβεντιά , Αμερικανός ηθοποιός και πιανίστας Ζακ Γαλυφιανάκης, όχι μόνο αγόρασε ένα διαμέρισμα σε μια 87χρονη άστεγη, αλλά την περπάτησε και  πάνω στο κόκκινο χαλί  ως  επίσημη συνοδός του στην πρεμιέρα της ταινίας  Hangover III, στο Λος Άντζελες.

Ο Zach Galifianakis, είχε πρωτογνωρίσει την κυρία Elizabeth  (Mimi) Haistι, πριν από 18 χρόνια ως πελάτης, σε ένα  τοπικό  κατάστημα  πλυντήριο ρούχων,  στην  Santa Monica, του Λος Άντζελες, όπου εκείνη δούλευε εθελοντικά.

Αργότερα, όταν ο ηθοποιός έγινε διάσημος σταμάτησε να πηγαίνει στο κατάστημα και χάθηκε η επαφή τους, μέχρι πριν από δύο χρόνια που ο Γαλυφιανάκης έμαθε ότι…

 

η φίλη του Μίμι, ήταν άστεγη  και μόνη . Ο Γαλυφιανάκης, ευαισθητοποιήθηκε και χωρίς να το μάθει κανείς, της αγόρασε ένα διαμέρισμα με μια κρεβατοκάμαρα, μια κουζίνα, ένα σαλόνι και ένα μικρό μπάνιο, πληρώνοντας της ακόμα και τους λογαριασμούς. Ενώ  για να είναι πάντα γεμάτο το ψυγείο της 87χρονης, έβαλε να το φροντίζει  η Renee Zellweger .

Για σου ρε Έλληνα!!!!

http://youtu.be/jKIIhTPEerA

.