Το έπος της Παγγαίας

24 Μαΐου 2013

Οι Εκδόσεις iWrite και o συγγραφέας Χρήστος Κυπαρισσόπουλος – Chris Kypas σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Το Έπος της Παγγαίας στη Βέροια, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 20:00 (οδηγίες πρόσβασης: 23310 24 879).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Δήμητρα Λαμπροπούλου (φιλόλογος)
Βαλάντης Ναγκολούδης (ιστορικός – εκδότης)
Χρήστος Κυπαρισσόπουλος (συγγραφέας)

 

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ίδιος ο συγγραφέας. Επιπλέον, στο χώρο θα διατίθεται και το πρώτο βιβλίο της σειράς “Το Έπος της Παγγαίας, Επισκέπτης από Μακριά”.

Ο Chris Kypas, γεννημένος απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Στη συνέχεια σπούδασε σκηνοθεσία τηλεόρασης και κινηματογράφου στην Αθήνα. Σκηνοθετικές δουλειές του έχουν βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, ενώ έχει γράψει πλήθος σεναρίων ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους. Σήμερα ζει μόνιμα και εργάζεται στο Μόναχο της Γερμανίας.

To Έπος της Παγγαίας | Επισκέπτης από Μακριά είναι το πρώτο του μυθιστορηματικό εγχείρημα. Η συλλογή πληροφοριών, η έρευνα, καθώς και η προετοιμασία ολόκληρης της σειράς των εφτά βιβλίων (που θα ακολουθήσει) αποτέλεσε για τον ίδιο τον συγγραφέα ένα ταξίδι διάρκειας άνω των δέκα ετών.

Καλό σας ταξίδι στον κόσμο της «Παγγαία».

.