136….Ανοιχτή συνέλευση & Συναυλία στο λευκό πύργο

24 Μαΐου 2013

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Λευκού Πύργου στις 26 Μαΐου 2013 γιορτάζοντας τα 2 χρόνια συνεχούς δράσης της Κίνησης!

Μετά από 2 χρόνια επιστρέφουμε στον τόπο όπου γεννήθηκε η ιδέα της Κίνησης 136. Δύο χρόνια αγώνων και προσπαθειών, ώστε να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση και να περάσει η ΕΥΑΘ στα χέρια των πολιτών!

Καταφέραμε να πλησιάσουμε το στόχο μας ! Η Ένωση όλων των συνεταιρισμών νερού που έχουν ιδρυθεί ανά γειτονιά είναι γεγονός. Η κατάθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ΤΑΙΠΕΔ μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας!

Θέλουμε λοιπόν μ ΄ αυτές τις εκδηλώσεις να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις που στήριξαν και ενίσχυσαν αυτή την ιδέα,για να διατρανώσουμε την πίστη στις αρχές μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

7.00 μμ : ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

9:00 μμ : ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με την ευγενική συμμετοχή των:

ΚΩΣΤΑ ΜΑΤΣΙΓΓΟΣ & ΚΩΣΤΑ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΥΓΗΤΙΔΟΥ
PARANAUE
PROJECT REGGETICO
IPONTINA
ΟΥΤΕ ΣΠΟΝΤΑ

Στο χώρο θα υπάρχουν τραπεζάκια εγγραφής μελών σε όλους τους Συνεταιρισμούς των Δήμων και Δημοτικών Κοινοτήτων.

Σας περιμένουμε όλους!

Η Κίνηση 136 είναι μία πρωτοβουλία πολιτών που εναντιώνεται στην ιδιωτικοποίηση της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Θεσσαλονίκης και αντιπροτείνει την μη-κερδοσκοπική κοινωνική διαχείρισή της μέσω συνεταιρισμών σε επίπεδο γειτονιάς.

Αν διαιρέσει κανείς την εκτιμώμενη αξία της ΕΥΑΘ με τον αριθμό των μετρητών νερού, δηλαδή τον αριθμό των χρηστών, το αποτέλεσμα είναι ο συμβολικός αριθμός των 136 ευρώ. Η “Κίνηση 136” γεννήθηκε ως ιδέα το καλοκαίρι του 2011.

.