Καλεσμένοι στο ψηφιακό ραδιόφωνο Γέροντας Μεθόδιος και Δημήτρης Αντωνίου

29 Ιουλίου 2013

Καλεσμένοι στο ψηφιακό ραδιόφωνο ellinikofenomeno.com και του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη θα είναι ο Γέροντας Μεθόδιος από την μονή Εσφισμένου και ο ιατρός Δημήτρης Αντωνίου  εκ Χαλκίδας ο οποίος μήνυσε την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία.

Ο Γέροντας Μεθόδιος θα περιγράψει για την Ι.Μ.Εσφυγμένου ,το ανελέητο, αντι-ορθοδόξο, παράνομο  διωγμό τους,  που κορυφώθηκε το 2002 και συνεχίζει μέχρι σήμερα εν μέσω καταπιέσεων, στερήσεων, κακουχιών, φοβίας και εν γένει ταλαιπωρίας την οποίαν δεν δικαιούνται.

Λιγό αργότερα ,ο  Δρ. Δημήτρης Αντωνίου θα αναφερθεί στα κόκκινα δάνεια,τα οποία όπως λέει είναι το «κακό» κομμάτι,των τραπεζών που εξαγοράστηκαν από άλλες (ΑΤΕ, Proton, Millennium, Marfin, Popular,Eurobank).)και που περιλαμβάνει τα κόκκινα, μη-εξυπηρετούμενα και ανυπόθηκα δάνεια (απλήρωτα πάνω από 3 δόσεις), πάει υπέρ πατρίδος, καθώς διαγράφηκαν από μόνα τους, διότι το «κακό» κομμάτι πτώχευσε.

Δύο καραμπινάτες συνεντεύξεις που δεν θα πρέπει να χάσετε, ενώ  όλη την εβδομάδα θα υπάρχουν έκπληξεις από διάφορους καλεσμένους. Συντονιστείτε όλοι στο webradio  elliniko Fenomeno. com.           

.