Σήμερα 29 Αυγούστου η πρεμιέρα στο Posidonio με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

29 Αυγούστου 2013

Μαζί του: Μαριάντα Πιερίδη, Πωλίνα Χριστοδούλου, Πάρις & οι Kings.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, από την Πέμπτη 29 Αυγούστου επιστρέφει στο Posidonio.

Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με εμφανίσεις που κέρδισαν τα πιο θετικά σχόλια και τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανέρχεται στο Posidonio και κάθε βράδυ θα μοιάζει με «Μια νύχτα κόλαση».
Με τις επιτυχίες από τον δίσκο «Παιδί Γενναίο» δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους να ξεχωρίζουν η μία μετά την άλλη, και το «Ποτέ ξανά» σε στίχους Ναταλίας Γερμανού, να έχει αναδειχθεί, ως «Τραγούδι της Χρονιάς» στα Mad Awards 2013, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφισβήτητα ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς.

Με την ξεχωριστή φωνή του, την ιδιαίτερη σχέση του με το κοινό και τις επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει όπως «Μάλλον κάτι ξέρω», «Αντίο λέμε», «Παίζεις με τα μάτια (Είσαι ότι να ναι) », «Ερωτευμένος και τρελλός», «Θα σε εκδικηθώ» κι όχι μόνο, σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει.
Μαζί του, η Μαριάντα Πιερίδη, με το νεό της τραγούδι «Παίζεις Δυνατά» αλλά και τις ερμηνείες της σε αγαπημένα τραγούδια σε συνδυασμό με την εκρηκτική της εμφάνιση επι πίστας να μην αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η Πωλίνα Χριστοδούλου, με το νέο της τραγούδι «Τώρα τι ζητάς» θα μας ξεσηκώσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Το σχήμα έρχεται να συμπληρώσει ο τάχιστα ανερχόμενος Πάρις, με την επιτυχία του «Έχει κάτι» καθώς και με το νέο του single «Προς το παρόν» να ξεχωρίζει. Ξεχωριστή στιγμή στο πρόγραμμα οι Kings , το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας με τα τραγούδια «Όπου με πας» και «Στιγμές μαγικές» να σημειώνουν ρεκόρ προβολών στο Youtube.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο Δημήτρης Αντωνίου ενώ στο σχήμα συμμετέχουν: Κυριάκος Γεωργίου, Μαρίτα Χιονίδη, Κατερίνα Μπουρνέλη, Μαρία Τζινιέρη, Κατερίνα Μενδρινού, Γεωργία Γιασεμή, Κωνσταντίνα Ζέρβα.

POSIDONIO
Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

.