Τα νυχτερινά δρώμενα της Θεσσαλονίκης καλά κρατούν.

29 Οκτωβρίου 2013

Την χειμερινή περίοδο στην νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης η νεολαία φαίνεται πως την στηρίζει ζεστά, καθώς βγαίνει και διασκεδάζει με ότι ψιλά έχει στην τσέπη του, αρκεί τα κέντρα να του προσφέρουν ένα καλό πρόγραμμα. Κάτι που οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων της πόλης, ξέρουν να στήνουν καλά.

Όπως συνέβη με το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου στο “Fix Live” , γ’ αυτό και άλλωστε συνεχίζει ακάθεκτος της εμφανίσεις του μαζί με όλο το σχήμα έως και τις αρχές Δεκεμβρίου, κόντρα στις κακές γλώσσες και παραφιλολογίες που διατυμπάνιζαν ότι, δήθεν ο καλλιτέχνης θα τελείωνε τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη ακόμα από το προηγούμενο Σάββατο.
Για το θέμα αυτό ο Πάνος Κιάμος δήλωσε στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη ότι, “ θα συνεχίσει στην Θεσσαλονίκη που υπέρ αγαπάει παρατείνοντας τις εμφανίσεις του , πέρα από την αρχική συμφωνία που είχε με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου”.

Τις δύο εβδομάδες που πέρασαν ( δύο διήμερα Παρασκευή και Σάββατο ) το μαγαζί ήταν γεμάτο από θαμώνες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Μακρόπουλο στο “Άστρα Live”, ο οποίος θα διασκεδάζει τους Θεσσαλονικείς έως και τα τέλη Νοεμβρίου.  Ενώ το Δεκέμβριο θα πραγματοποιήσει συναυλίες στους ομογενείς της Αμερικής, όπως δήλωσε στην απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr.

Στα “Μαμούνια Live” Την Παρασκευή  στην πρεμιέρα  με τους  Γιώργο Γιαννιά ,  Μαρία Ιακώβου και τον Σάκη Βέρρο,   η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Όσο αφορά το “Cine Live”, στην ΄Ανατολική πλευρά της  Θεσσαλονίκης  , όπου θα ξεκινούσε το σχήμα με τον Μάκη Δημάκη, τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, και την Όλγα Βασιλειάδου ,εν τέλει η πρεμιέρα αναβληθεί για τις 27 Οκτωβρίου ,διότι υπήρξαν κάποια προβλήματα.

Τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα της πόλης με σχήματα τοπικά και μη, κάποιες ημέρες έχουν καλή κίνηση από κόσμο , και κάποιες άλλες όχι.

Αλλά  το ΣΔΟΕ και κλιμάκιο του ΙΚΑ , κάνουν τακτική περαντζάδα -κυνηγητό – ελέγχους στα νυχτερινά κέντρα, είναι δε οι ποιο συχνοί θαμώνες .

Και μόνο  από αυτό το γεγονός στην διασκέδαση , η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δυσκολότερη.

.