Απάντηση κόλαφος στις ψευδολογίες του Κώστη Αϊβαλιώτη

18 Νοεμβρίου 2013

Στην έγκριτη ιστοσελίδα σας Parapolitika. φιλοξενήσατε ανακοίνωση του πρώην Βουλευτή του ΛΑΟΣ στη Β΄Αθηνών, Κωστή Αϊβαλιώτη, με τίτλο: «Επίθεση του ΛΑΟΣ σε Άδωνι-Βορίδη».

Ωστόσο, για την αποκατάσταση της αλήθειας και την σωστή ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, αισθάνομαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια, η οποία δυστυχώς αλλοιώθηκε με βάναυσο τρόπο, με σκοπό να θεραπεύσω την πάσχουσα μνήμη του Κωστή Αϊβαλιώτη με τις ακόλουθες επισημάνσεις και ευελπιστώ για τη δημοσίευση της παρούσας:

 

Α) Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και αργότερα ο Θάνος Πλεύρης, απεχώρησαν de facto από τον ΛΑ.Ο.Σ προκειμένου να ενταχθούν στην νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, μεταλλαχθέντες σε θλιβερούς ιεροκήρυκες του μνημονιακού μπλοκ.
Β) Ο υπογράφων Παναγιώτης Αποστόλου με θάρρος και παρρησία κατήγγειλα με επιστολή μου στις 6 Δεκεμβρίου 2010 στα θεσμικά όργανα του κόμματος, πως οι Γεωργιάδης και Βορίδης υλοποιούσαν νεοταξικές και νεοφιλελεύθερες επιταγές των ξένων κατακτητών της πατρίδος μας, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσαν υπογείως την αλλοίωση του λαϊκού και πατριωτικού χαρακτήρα του ΛΑ.Ο.Σ, σε κόμμα της μεγαλοαστικής άρχουσας τάξης.

Το περιεχόμενο των καταγγελιών μου ουδέποτε βρήκε την παραμικρή ανταπόκριση στην ηγεσία του κόμματος και για τον λόγο αυτό βρέθηκα αναγκασμένος να τους καταγγείλω επωνύμως και δημοσίως στις 12 Νοεμβρίου 2011 στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Στέφανου Χίου «Μακελειό 2».

Για τον λόγο αυτό στις 18 Νοεμβρίου 2011, με αντικαταστατική απόφαση του Προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη διαγράφηκα από το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ (αρ. πρ.119).

Γ) Ο νυν και δήθεν καταγγέλλων Κωστής Αϊβαλιώτης, σημερινός εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ, εψήφισε όπως και οι Γεωργιάδης-Βορίδης ως Βουλευτές του κόμματος, με περισσή προθυμία όλα τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις της υποταγής και της καταστροφής της πατρίδος μας καθώς και της εξαθλίωσης του λαού μας.

Και σα να μην έφταναν αυτά, συμμετείχαν στην μειοδοτική και αντισυνταγματική Κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου.

Δ) Τα επαίσχυντα Μνημόνια και τις αποικιακές Δανειακές Συμβάσεις που με μεγάλη άνεση και σιγουριά υπερψήφισαν στο σύνολό τους (15) οι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, καταγγέλθηκαν μετά από λίγες ημέρες από τον υπογράφοντα καθώς και τον πρώην Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ, Μιχάλη Βάρδα, σε ανοικτή συγκέντρωση του πατριωτικού Συλλόγου «Θερμοπύλες», χωρίς να υπολογίσουμε τις βαριές πολιτικές επιπτώσεις του Μνημονιακού Συστήματος εις βάρος μας.

Ε) Είναι πασίγνωστο εις «τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ», ότι ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης συναντάται με τον Άδωνι Γεωργιάδη προφανώς διαπραγματευόμενος την επανένταξή του στη Ν.Δ….

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω πως η επιλεκτική μνήμη και τα φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα και τερτίπια του εν πολλαίς αμαρτίες γηράσαντος Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργου Καρατζαφέρη και του μονίμου μπάτλερ του, Κωστή Αϊβαλιώτη δεν πείθουν πια ούτε τα ελάχιστα εναπομείναντα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Αποστόλου
Πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας
της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ

Συνημμένη η ανάρτηση του Parapolitika.gr

.