Επίσκεψη Ελληνικής αντιπροσωπείας στο εργοστάσιο AIRBUS HELICOPTERS

25 Φεβρουαρίου 2014

SONY DSCΓια πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στη Μασσαλία κ. Στυλιανού Γαβριήλ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 ,επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας AIRBUS HELICOPTERS στο Marignane.

O Γενικός Πρόξενος κ. Γαβριήλ συνοδευόταν από τον Ναυτιλιακό Ακόλουθο Πλοίαρχο ΛΣ κ. Δημοσθένη Παπαλεονάρδο και τους εκπροσώπους του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντισυνταγματάρχες κ.κ Ιωάννη Λιόβα και Γεώργιο Πρασσά. Την αντιπροσωπεία συνόδευε ο δημοσιογράφος κ. Σταυρινού Γιάννης.

Στην είσοδο του εργοστασίου την ελληνική αντιπροσωπία υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Ελληνικού προγράμματος παραγωγής ελικοπτέρων και ο υπεύθυνος πρωτοκόλλου της εταιρείας.

Ο Πρόξενος και οι Αξιωματικοί ξεναγήθηκαν στις Μονάδες παραγωγής μηχανολογικού υλικού, κατασκευής ελικοπτέρων, ελικοπτέρων SUPER PUMA, και στρατιωτικών ελικοπτέρων όπου ενημερώθηκαν για τη πορεία κατασκευής των ελικοπτέρων τύπου NH 90, που έχουν παραγγελθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή και υποδιευθυντή όπου ο κ.Γεν.Πρόξενος είχε εγκάρδια συνομιλία και εξήρε το έργο και τη προσφορά της εταιρείας για την Ελλάδα και ζήτησε την ταχύτερη παράδοση του υλικού.

Από το Γενικό διευθυντή του εργοστασίου παρατέθηκε στην Ελληνική αντιπροσωπεία γεύμα και προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.

diaspora-grecque

.