Όλα για την διασκέδαση της Θεσσαλονίκης

28 Μαρτίου 2014

fixlive 2014Διασκεδάστε  όσο ακόμα θα υπάρχουν  νυχτερινά κέντρα στην πόλη ,στα οποία καλά πήγαν  τα προγράμματα τους την Παρασκευή και Σάββατο.

Στο Fix Live , όπου εμφανίζεται ο  Γιάννης Πλούταρχος με τον καταξιωμένο συνθέτης Μίμη Πλέσσα και τον Δημήτρη Σταρόβα, το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο  και τις δύο ημέρες από κόσμο. Το καλλιτεχνικό  σχήμα θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη  ακόμα για άλλα δύο διήμερα.

Έπειτα ,την  σκυτάλη  θα πάρουν οι άκρως λαϊκοί ,  Βασίλης Καρράς, Νίκος Οικονομόπουλος και η Ελένη Φουρέϊρα από τις 25 Απριλίου.

 

mamouniaΣτα “Μαμούνια Live  από  σήμερα  Παρασκευή 28 Μαρτίου ,ξεκινούν  εμφανίσεις ο Λευτέρης Πανταζής, ο  Ανδρέας Στάμος  και η  Χριστίνα Κολέτσα, ενώ ο  Σάκης Βέρρος  , που δεν θα συμμετέχει στο σχήμα θα κάνει έξτρα εμφανίσεις.

 

astraΣτο “Άστρα Live ξεκίνησαν επίσης  οι  Πάνος Καλίδης, Ηλίας Βρεττός, και η Κατερίνα Στικούδη., ωστόσο,το πρόγραμμα τους   θέλει πολύ δουλειά και αρκετές διορθώσεις

Στην μουσική σκηνή  Black Is Alive, η Athena Ανδριάδου , θα εμφανιστεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου σε ένα μοναδικό live    καθώς και η  Μελίνα Ασλανίδου από τις  αρχές  Απριλίου.

Η δε  Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη  ξεκίνησαν   δυναμικά  τις εμφανίσεις  τους  στην περιοχή της Βίλκας, ενώ μετά  το Πάσχα η  Πάολα   με τον Γιώργο Μαζωνάκη,  θα συνεχίσει στην Αθήνα.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τον Μπάμπη Στόκα  συνεχίζουν μαζί  τις επιτυχημένες εμφανίσεις   τους και στην Θεσσαλονίκη για 3 Παρασκευές  στις 28 Μαρτίου, 4- 11 Απριλίου στην περιοχή Σφαγείων.

fix darkΚαι το  Κρητικό παραδοσιακό τραγούδι  μαζί με τους σύγχρονους ήχους συμμετέχει και  στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης με τον μουσικό και ερμηνευτή Μιχάλη Τζουγανάκη στο “Fix Dark Live”, μόνο για δυο εμφανίσεις την Δευτέρα 24 Μαρτίου και το Σάββατο 5 Απριλίου 2014

 

 

CINEMA LIVEΑπό την άλλη πλευρά της πόλης,στο Cine Live συνεχίζουν  οι Μάκης Δημάκης, Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και Όλγα Βασιλειάδου.

Έρχονται όμως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες  για  έξτρα εμφανίσεις  σε καφέ  κλαμπ και μπαράκια  της πόλης.

Πάντως, πολλά  προβλήματα  εξακολουθούν και υπάρχουν στον χώρο της διασκέδασης που δεν τα  περιγράφω  για ευνόητους λόγους , βάζοντας   λάδι στην φωτιά , ωστόσο , κάποιοι  στα δρώμενα της νύχτας  δεν θέλουν  να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και συνεχίζουν  με αδιαφορία.

Εδώ  είμαστε και θα επανέλθουμε μ΄ αυτά που αδιαφορούν, καθώς  τα μαγαζιά περιμένουν πολλά από την καλοκαιρινή περίοδο για να ρεφάρουν την χασούρα του χειμώνα.

 

.