Επιστροφή στην εποχή των… ροπαλοφόρων

23 Απριλίου 2014

XILODARMOSΝ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ»
Δήλωση για τον ξυλοδαρμό υποψηφίου Ευρωβουλευτή

Με αφορμή την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», Ησαίας Κωνσταντινίδης, στο κέντρο της Αθήνας, από ροπαλοφόρους τραμπούκους που φέρονται να «ενοχλήθηκαν» για την κριτική στον Σαμαρά, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Στην Ελλάδα ζει και θεριεύει τα τελευταία χρόνια ένα ουσιαστικό παρακράτος, που βρίσκεται στην αυλή της μνημονιακής κυβέρνησης και το οποίο αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο.

Ένα παρακράτος, που εκτός από την ανελέητη μηντιακή προπαγάνδα και τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, απροκάλυπτα πλέον γυρίζει τον τόπο στην εποχή των ροπαλοφόρων, προκειμένου να τρομοκρατήσει κάθε αντίπαλη πολιτική φωνή και να επιβραδύνει την ελεύθερη πτώση του δουλοπρεπούς και διαπλεκόμενου καθεστώτος που στηρίζει, αλλά και στηρίζεται από την δουλοπρεπή συγκυβέρνηση.

Περιμένω από τα αρμόδια υπουργεία και τις κρατικές αρχές, να δράσουν με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα που έχουν δράσει σε άλλες περιπτώσεις.

Να εντοπίσουν και να συλλάβουν άμεσα τους θρασύδειλους τραμπούκους που επιτέθηκαν στον Ησαία Κωνσταντινίδη.

Περιμένω από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων και των δημοκρατών αυτού του τόπου, σε όποια θέση και αν βρίσκονται, να αντιδράσουν.

Ο λαός και ξέρει και καταλαβαίνει…»

 

.