Οι … «Βομβιστές» Έλληνες ομογενείς

25 Απριλίου 2014

Ag,Nikolas -floridaAg.Nikolas -f;orida2Περίεργες, ακραίες καταστάσεις στο” ελληνικό χωριό” δυτ. Φλόριδας, που θίγουν-παραβιάζουν θρησκευτικά και συνταγματικά δικαιώματα

Μεγ. Σάββατο: Τεράστια αστυνομική επιχείρηση, με την συμμετοχή σκύλων, ελικοπτέρου, οχήματος υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών, ειδικών δυνάμεων τοπικών αρχών και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας ΗΠΑ κλπ, γιά την …” ανακάλυψη” και” εξουδετέρωση εκρηκτικών” ΜΕΣΑ στον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου στο Τάρπον Σπρινγκς.

Γιά ώρες, από ενωρίς απόγευμα Μεγ. Σάββατου, ίσαμε λίγο πριν την Ανάσταση, σκύλοι και αστυνομικοί έψαχναν μέσα στην εκκλησία (!), Ενώ τα … βεγγαλικά θα έπεφταν έξω. Η ρήψη βεγγαλικών” βαφτίστηκε” περίπου ως επικείμενη …” τρομοκρατική ενέργεια”, από τους” κακούς »Ελληνες που δημιουργούν προβλήματα  Ανάσταση και Επιφάνεια”.Κάμερες ακόμα και έξω από … καφενείο γιά να” καταγραφούν δράστες ρήψης εκρηκτικών” (”” βαρελότων).

Εντυπωσιακή αδιαφορία γιά το περιστατικό από Αρχιεπισκοπή και Μητρόπολη, ενώ η τοπική Ομογένεια” βράζει”.

Αδιαφορία και από τον ομοσπονδιακό βουλευτή Κ. Μπιλιράκη, γνωστόν στην περιοχή και ως” ανέκδοτο” (αστείο), που η μόνη του σχέση με τον Ελληνισμό είναι πως να μαζεύει … χρήματα από Ελληνοαμερικανούς γιά την επανεκλογή του και γιά το ρεπουμπλικάνικο κόμμα.

proini.us

.