«Τούρκους» υποψήφιους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «ευλόγησε» ο ψευτομουφτής Ξάνθης

29 Απριλίου 2014

Με περισσή υπερηφάνεια (σαν «γύφτικο σκεπάρνι»), ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αμέτ Μετέ, γνωστός για την τουρκολατρεία του και ελεγχόμενος για ποικιλότροπες δράσεις κατά της εσωτερικής ασφάλειας της Ελλάδας, δημοσίευσε φωτογραφίες του με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους τόσο του υποψήφιου περιφερειάρχη (της Νέας Δημοκρατίας) κ. Παυλίδη, όσο και με τον συνδυασμό του έτερου υποψήφιου περιφερειάρχη (του ΠΑΣΟΚ) κ. Γιαννακίδη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν για να του «φιλήσουν το χέρι», να δηλώσουν δηλαδή την υποταγή τους στην γνώμη και ταυτόχρονα να αποδεχθούν την «χειροτόνησή» τους ως εκτελεστικά όργανα του ψευτομουφτή Αμέτ Μετέ, δηλαδή του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, του οποίου “θρησκευτικός εκπρόσωπος”, άριστος συνεργάτης και “εκτελεστικό όργανο” είναι ο συγκεκριμένος ψευτομουφτής.

Από την πλευρά του, ο ψευτομουφτής, ως πειστήριο της πίστης των υποψηφίων στο πρόσωπό του, αλλά κυρίως στα μεγάλα ιδεώδη της «μητέρας πατρίδας» Τουρκίας, φωτογραφήθηκε μαζί τους, για λόγους κάθε άλλο παρά εθιμοτυπικούς, αφού οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν πειστήρια τουρκοφροσύνης των συγκεκριμένων υποψηφίων.

Αξίζει να σημειωθεί ο Αμέτ Μετέ είναι παράνομος μουφτής (δηλ. ψευτομουφτής, και τελεί σε συνεχή παρανομία με την εμμονική του στάση στην αντιποίηση αρχής) σύμφωνα με το Ελληνικό κράτος, αλλά τον αναγνωρίζουν ως νόμιμο εκείνοι που τον επισκέφθηκαν και επιθυμούν να μετέχουν των εκτελεστικών διαδικασιών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλαδή θέλουν να γίνουν όργανα (2ου βαθμού) του Ελληνικού Κράτους.

Το ότι υπάρχει “σύγκρουση συμφερόντων” πως εξασφαλίζει, άραγε, την μελλοντική – αυριανή πιθανή εργασία των συγκεκριμένων υποψηφίων υπέρ της Ελληνικής Θράκης και όχι υπέρ κάποιας “ανεξάρτητης” ή άλλου είδους ιδιόμορφης Θράκης; Αξιοσημείωτα είναι τα σχόλια επί των φωτογραφιών, από τον ψευτομουφτή Αμέτ Μετέ, ο οποίος αποκαλεί «τούρκους» τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, ως απόδειξη της τουρκοφροσύνης των συγκεκριμένων, αλλά βάζοντας ταυτόχρονα «φωτιά» στους συνδυασμούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με επισκέφτηκαν οι Τούρκοι υποψήφιοι του συνδυασμού Περιφερειακή Αναγέννηση του Παυλίδη, ευχήθηκα επιτυχίες

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι δηλώσεις (θα γίνουν άραγε;) των υποψηφίων περιφερειαρχών κ.κ. Παυλίδη και Γιαννακίδη (της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αντίστοιχα), οι οποίοι μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η στάση του οποίου δείχνει πως η Κουμουνδούρου συναινεί στις στοχεύσεις του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και τάσσεται αλληλέγγυα υπέρ της εκκίνησης των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην κατάργηση της Συνθήκης της Λοζάνης, επιθυμία που εξέφρασαν πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο πολιτικοί και κυβερνητικά στελέχη της Τουρκίας, σε δηλώσεις τους τόσο στην Τουρκία όσο και μέσα στην Ελλάδα.

Θα τολμήσουν, άραγε, οι εκλεκτοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσουν σε δηλώσεις για τις σχετικές φωτογραφίες και τα σχόλια του ψευτομουφτή Αμέτ Μετέ; Θα τολμήσουν, άραγε, οι τοπικοί «ηγέτες» των συγκυβερνώντων κομμάτων, να καταδικάσουν τόσο τον κ. Μετέ, όσο και τις μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, προχωρώντας ακόμη και σε διαγραφή από τις λίστες των υποψηφίων τους εκείνους που «ευλόγησε» ο ψευτομουφτής;

Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, εμείς δίνουμε μία ευχή προς τους κ.κ. Παυλίδη και Γιαννακίδη, περίπου όπως αυτή που τους έδωσε ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπράμ Σερίφ, στην πρόσφατη επίσκεψη των συγκεκριμένων υποψηφίων περιφερειαρχών (στην οποία μετείχε και ο υποψήφιος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μορφίδης), στο χωριό Δοκός του ν. Ροδόπης: «ευλογημένο να είναι, ας το δεχτεί κι αυτό ο Αλλάχ».

Γεωργίου Μιχαήλ Πηγή “Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!”

ΥΓ: Και μία ακόμη ενδιαφέρουσα φωτογραφία (πριν την αποπομπή του κ. Κουρτ), με τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ, να συντρώγει με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουεΐν Ζεϊμπέκ και το “ανερχόμενο αστέρι” (που τελικά έγινε διάτοντας κομήτης”) κ. Αχμέτ Κουρτ. Στο λεζάντα ο κ. Μετέ έγραψε: ”

Το σημαντικό είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλο”. Εννοεί προφανώς τους παριστάμενους, για έναν εκ των οποίων έχουν αρχίσει ήδη να ψιθυρίζονται διάφορα (από τις κακές γλώσσες) για την αγάπη του με τον Μετέ…

Μήπως όμως ο κ. Μετέ αναφέρεται στην “αγάπη” των Γκρίζων Λύκων, έτσι όπως ιστορικά αυτή έχει καταγραφεί κατά των “άπιστων”; Είδομεν… αφού είναι βέβαιο πως η Ελληνική Πολιτεία είναι θεατής και δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να παρέμβει στις δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι χορηγούμενοι εκ του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής   

.