Ο Ελληνικός λαός αποφασίζει για τον τόπο του και το μέλλων του !

16 Μαΐου 2014

Και θα επιλέξει με τον ψήφο του …όχι εκβιαστές, παραμυθάδες- όχι βολεμένους-όχι ανεπάγγελτους  -τεμπέληδες – αμόρφωτους,  όχι πάνω από όλα ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ  ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

LAOS APOFASIZEI

Πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία:

• Την Κυριακή 18 Μαΐου 2014, από τις 07.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα ψηφίζουμε για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, όπου είμαστε εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου και δεν έχουμε στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.

• Χρειαζόμαστε  αστυνομική ταυτότητα, η διαβατήριο, η άδεια οδήγησης, η βιβλιάριο υγείας.

• Όσοι, εκ παραδρομής, ΔΕΝ συμπεριλαμβανόμαστε στους εκλογικούς καταλόγους, μπορούμε να ψηφίσουμε σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα του Δήμου, στον οποίο είμαστε εγγεγραμμένοι, αρκεί να πάρουμε την ημέρα των εκλογών από το Δήμο που είμαστε εγγεγραμμένοι πιστοποιητικό εγγραφής στα Δημοτολόγια ή τα Μητρώα Αρρένων με την ένδειξη «ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18ης Μαΐου 2014 και 25ης Μαΐου 2014».

• Για τις Δημοτικές Εκλογές ο αριθμός των σταυρών που μπορούμε να βάλουμε αναγράφεται πάνω στο ψηφοδέλτιο που θα μας δοθεί.

• Ψηφίζουμε μόνο για τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητάς μας.

Οι σταυροί :- Για την Περιφέρεια Αττικής μέχρι 4 σταυροί- Περιφερειακές Ενότητες Βορείου Τομέα, Δυτικού Τομέα, Κεντρικού Τομέα, Νότιου Τομέα και Ανατολικής Αττικής , μέχρι 3 σταυρούς -Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς μέχρι 2 σταυρούς – Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής  και στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων 1 σταυρό

Για το πού ακριβώς ψηφίζουμε, ενημερωνόμαστε από:  Το Δήμο όπου κατοικούμε  και από τo ypes.gr

.