O Soros, o Μπουτάρης & η βελούδινη επανάσταση για το Δήμο Θεσσαλονίκης!

30 Μαΐου 2014

soros-butarisΜε το βλέμμα στα επόμενα χρόνια της Μακεδονίας και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης, μόνο τυχαίο δεν ήταν το συνέδριο στο «Βελλίδειο»στις 2 Απριλίου 2014 ,τις εργασίες οποίες διοργάνωσε η ΜΚΟ, «Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών» του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με θέμα: ”Όρια της παγκόσμιας διακυβέρνησης”.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ ιδρύθηκε στην Ελλάδα και έχει παράρτημα στην Ολλανδία. Υπεύθυνος της ΜΚΟ είναι ο κύριος Λουφάκης, ο οποίος είναι βαθιά μπλεγμένος με τα ιδρύματα του μεγαλομαφιόζου κερδοσκόπου G Soros.

Μάλιστα το συνέδριο χρηματοδοτήθηκε και από τα Υπουργεία Παιδείας, Εξωτερικών, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον G Soros. Οι ηλικίες των μελών του συνεδρίου από 24 έως και 30 χρονών, όλα μέλη των ιδρυμάτων G Soros, ερχόμενοι απ΄ όλη την Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ και Λατινική Αμερική.

Όπως έχουμε μάθει το μακρύ χέρι του G Soros θέλει να δημιουργήσει την Μεγάλη Μακεδονία στα Βαλκάνια ,καρατομώντας την σε ομοσπονδίες,καντόνια .

Οι δε συγκεκριμένοι νεαροί είναι οι λεγόμενοι Ταλιμπάν του G Soros (έτσι τους αποκαλούν) ,καθώς δημιουργούν βελούδινες επαναστάσεις έκει όπου τους διατάξουν που συνοδεύονται από πολύ αίμα, π.χ Ουκρανία, ενώ παλαιότερα ( 2008 ) και όταν κάηκε η Αθήνα, με τους προβοκάτορες του Soros από τα Σκόπια.

Ο Γιάννης Μπουτάρης πριν ακόμα εκλεγεί για πρώτη φορά Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε άφραγκος τον προεκλογικό αγώνα από το παλαιό κτίριο του Λαμπρόπουλου,(Κομνηνών & Τσιμισκή γωνία), με χρήματα του Soros .

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες που είχε η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr υπήρχαν κράνη και ρόπαλα διαθέσιμα, προφανώς για κάθε ενδεχόμενο . Μάλιστα κάποιοι τράβηξαν και έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες που δεν αμφισβητείται.

Το Ελληνικό Φαινόμενο είχε δημοσιεύσει τότες σε άρθρο του πως , εάν δεν εκλεγόταν Δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης, με την ανοχή της ΝΔ και του κυρίου Κ. Γκιουλέκα ο οποίος δεν έκανε καμία ένσταση ,ενώ δεν έχει και καμία σχέση με τον Σ. Καλαφάτη ως τον πραγματικό προεκλογικό αγώνα ,ίσως θα καιγόταν η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες του elliniko-fenomeno.gr ανέφεραν ακόμα πως υπήρχαν κάσες με μολότοφ σε διάφορα σημεία της πόλης και την κίνηση αυτή γνώριζαν τόσο η ΕΥΠ , όσο και η ασφάλεια της Θεσσαλονίκης.

Ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων στα οποία κατέλυσαν οι νεαροί Ταλιμπάν, μου εκμυστηρεύτηκαν ότι, ήλθαν πόλοι Σκοπιανοί και πλήρωσαν τα ξενοδοχεία για τις ημέρες που διέμειναν σε μετρητά.

Το συνέδριο διήρκεσε τρεις ημέρες, τα δε χρήματα που ξοδεύτηκαν ανέρχονται πάνω από 280.000 Ευρώ, τα οποία πλήρωσαν η Ελληνική πολιτεία και ο μαφιόζος G Soros.

Σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης έχει ξαναβγεί βελούδινα και θριαμβευτικά δήμαρχος της πόλης με την μέγιστη βοήθεια του Soros, την ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ , το κουκούτσι της ελιάς και με όλους τους παρατρεχάμενους ανεπάγγελτους βολεμένους..

Έτσι λοιπόν ,όλοι μαζί δέσανε τα σκοτεινά σχέδια τους στην περιοχή της Μακεδονίας για τα επόμενα 5 χρόνια και στρώνουν κόκκινο χαλί για την υποδοχή πολυεθνικών εταιρειών,αλλά και άλλων εκατοντάδων ΜΚΟ , με καπετάνιο τον μπάρμπα Γιάννη και συγκυβερνήτη του τον επίσης μπάρμπα George.

Με αυτήν την ανάπτυξη (;;) θα ορθοποδήσει η Θεσσαλονίκη και βρουν(;;;) δουλειά οι χιλιάδες άνεργοι .

Μπράβο κύριοι, Σαμαρά – Βενιζέλο, Μπουτάρη, G Soros!!!!!

Σε κάθε περίπτωση,ένα είναι βεβαιώ, πως η γη της Μακεδονία μας και οι τοίχοι της Θεσσαλονίκης δεν θα δοθούν βελούδινα σε κανέναν κερδοσκόπο ανθέλληνα !!

 

.