Η Ryanair παρουσιάζει το ναύλο Business Plus

28 Αυγούστου 2014

Ryanair - Business PlusryanairΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR

Η Ryanair, η αγαπημένη low cost αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης παρουσιάζει το ναύλο Ryanair Business Plus, προσφέροντας στους Ευρωπαίους εμπορικούς ταξιδιώτες, εξατομικευμένα ταξιδιωτικά οφέλη.

Με το ναύλο Ryanair Business Plus, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν:
· Ελαστικότητα στις αλλαγές εισιτηρίων
·20 κιλά επιτρεπόμενο όριο αποσκευής
·Χρήση της λωρίδας προτεραιότητας στον έλεγχο χειραποσκευών σε επιλεγμένα αεροδρόμια
·Επιβίβαση κατά προτεραιότητα
·Premium θέσεις

Ο ναύλος Business Plus είναι η τελευταία, από μια μακρά σειρά αναβαθμίσεων στις προσφερόμενες υπηρεσίες στους πελάτες και με άνω του 25% των πελατών να ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, η Ryanair, συνεχίζει να βελτιώνει το επίπεδο του επαγγελματικού ταξιδιού στην Ευρώπη, με τους χαμηλότερους ναύλους, το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων και περισσότερα δρομολόγια σε πόλεις αεροδρόμια.

Η Ryanair θα παρουσιάσει σύντομα μια δεύτερη συνεργασία με GDS, ώστε να συμπληρώσει την εξειδικευμένη της εξυπηρέτηση σε εμπορικούς ταξιδιώτες και groups, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα πρόσβασης στους χαμηλούς της ναύλους σε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις, εξοικονομώντας εκατομμύρια σε ταξιδιωτικά έξοδα κάθε χρόνο για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Ξεκινώντας από μόλις €69.99, ο Ryanair Business Plus είναι διαθέσιμος για κράτηση στην ιστοσελίδα Ryanair.com σήμερα, με διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες στο www.ryanair.com/ie/business-plus.

Ryanair- Kenny JacobsΟ Επικεφαλής Marketing της Ryanair, Kenny Jacobs δήλωσε:

“Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον Ryanair Business Plus, προσφέροντας στους εμπορικούς ταξιδιώτες ένα εξατομικευμένο πακέτο, που περιλαμβάνει ελαστικότητα στις αλλαγές εισιτηρίων, 20κιλά επιτρεπόμενο όριο αποσκευής, χρήση της λωρίδας προτεραιότητας στον έλεγχο χειραποσκευών σε επιλεγμένα αεροδρόμια, επιβίβαση κατά προτεραιότητα και premium θέσεις.

Οι Επιχειρήσεις γίνονται πιο ευέλικτες στις μετακινήσεις τους και πάνω από το 25% των πελατών μας ήδη ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό, επιλέγοντας την Ryanair για τους χαμηλούς μας ναύλους, την κορυφαία μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών ακρίβεια στην τήρηση των ωραρίων των πτήσεων και το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη.

Τώρα προσφέρουμε ακόμη περισσότερα εμπορικά δρομολόγια, συνδέοντας τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης με επιπρόσθετες πτήσεις και βελτιωμένες ώρες αναχώρησης, διασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Η δέσμευσή μας στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας μέσω του προγράμματός μας ‘Always Getting Better’ συνεχίζεται, μετά την καθιέρωση του seating, της δωρεάν δεύτερης χειραποσκευής, των μειωμένων τιμών, της νέας ιστοσελίδας, του ολοκαίνουργιου application με δυνατότητα mobile boarding passes, και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση οικογενειών, Ryanair Family Extra.

Η παρουσίαση του Ryanair Business Plus, σε συνδυασμό με τη νέα μας υπηρεσία εξυπηρέτησης groups και εταιρειών, και τη συνεργασία μας με το GDS Travelport – με ένα δεύτερο συνεργάτη GDS να ανακοινώνεται σύντομα – πρόκειται να κάνουν το εμπορικό ταξίδι με τη Ryanair ακόμη ευκολότερο, καθώς εξακολουθούμε να προσφέρουμε τόσα πολλά περισσότερα από απλώς χαμηλούς ναύλους”.

 

.