Χαλαρές καταστάσεις με πολυτέλεια την μόνιμη αφραγκία.

31 Αυγούστου 2014

KYNIGOS

Το Ελληνικό φαινόμενο  συνεχίζει  την  χαλάρωση στα  βουνά της Ελλάδος και στα λαγκάδια όπου τουλάχιστον από το κυνήγι θα βρεθεί ένα αξιοπρεπώς πιάτο φαγητό, μάλιστα αφορολόγητο που θα συνοδεύεται ασυζήτητα με κανένα τσιπουράκι από τα γύρο αμπέλια , αλλά και μπόλικα θέματα για ρεπορτάζ από την ζωή στην ύπαιθρο…

Εκεί να δεις δράμα, με τα μέτρα της τοκογλυφικής τρόικας ,την ανύπαρκτη ανάπτυξη εδώ και δεκαετίες, άνθρωποι που ζουν ξεχασμένοι ακόμα και από τον θεό, ωστόσο ανοίγουν με χαρά τα φτωχικά σπίτια, προσφέροντας στους ξένους την ζεστή φιλοξενία τους.

Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα ,αυτήν θέλουμε κ, εμείς να απολαύσουμε για λίγο ..Μετά και πάλι, φτουυυύ απ΄ την αρχή στα δύσκολα χρόνια που έρχονται , ΄όπως μας προειδοποίησε από καιρό ο αείμνηστος   Στελλάρας.

benizelos offshore koteroΓι΄αυτό και η φτώχεια θέλει καλοπέραση με τεμπελιά, αραλίκι και ότι φέξει, με η χάρη της Παναγίας να μας έχει όλους καλά!!!

Ενώ η  κυβέρνηση  (μας) δουλεύει σκληρά , προπαντός ο Ευάγγελος Βενιζέλος με το ιδιωτικό του  Offshore σκάφος  (βλέπε κόκκινη σημαία),οργώνει την φοροδιαφυγή  στο Αιγαίο και τα ψάρια των ακολουθούν.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

.