Ετήσιο φεστιβάλ μπύρας στον Αρίλλα της Κέρκυρας, 8 -12 Οκτωβρίου 2014

22 Σεπτεμβρίου 2014

corfu beer festival25 ημέρες μπύρα, μουσική ,γεύσεις χορός και ξεφάντωμα, στο Corfu Beer Festival  που παρουσιάζεται και χρηματοδοτείται από το πολιτιστικό σύλλογος του Αρίλλα ,με σκοπό την προώθηση του τουρισμού στην Κέρκυρα, προσφέροντας και μια γκάμα διαφορετικών εμ-μπυριών.

Το ετήσιο φεστιβάλ μπύρας στον Αρίλλα της Κέρκυρας από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου αναδεικνύεται σε ένα πολυπολιτισμικό γεγονός και κατορθώνει να συγκεντρώνει τους fan της εναλλακτικής διασκέδασης οι οποίοι δικτυώνονται, επικοινωνούν κι ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις διαφορετικές κουλτούρες που εκπροσωπούν μέσα από τις γεύσεις της μπύρας και μέσω της γαστρονομίας, του χορού και της μουσικής.

Στο φετινό «Corfu Beer Festival» η Κέρκυρα συναντά την Αγγλία, την Ιρλανδία ,τη Σκωτία και την Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου και σ’ ένα διάστημα 5 ημερών παρουσιάζει τις παραδόσεις και την κουλτούρα τους.

Οι ζυθοποιίες του Ηνωμένου Βασιλείου , Σκωτίας,Ουαλία και Ιρλανδίας που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ-,είναι ήδη έτοιμες να παρασκευάσουν τη μπύρα τους, στην Κέρκυρα!

CORFUΜε τη βοήθεια και συνεργασία της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας που θα διαθέσει στους φιλοξενούμενους ζυθοποιούς τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό για να παράγουν τη δική τους μοναδική μπύρα στην Κέρκυρα, είναι βέβαιο ότι οι μπυρόφιλοι επισκέπτες θα απολαύσουν διαφορετικού τύπου μπύρες και πρωτότυπες γεύσεις που θα ακολουθήσουν τραγούδια, χοροί, γεύσεις και ξεφάντωμα!

Κάθε μέρα του φεστιβάλ και μια γκάμα διαφορετικών εμ-μπυριών. Χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, παραδοσιακά και rock, pop και μοντέρνα.

Ανάμεσά τους οι περίφημοι Ιρλανδοί «Celtic Storm», οι Λονδρέζοι Hammersmith Morris Mens, οι “Beer for Breakfast» που έρχονται με Κέλτικα, Αγγλικά και βέβαια ελληνικά ακούσματα αλλά και τοπικοί σύλλογοι με παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. .

Μεταξύ των πιάτων που θα προσφέρονται ξεχωρίζει το παραδοσιακό αγγλικό Steak Pie, τα Fish and Chips, καθώς και τα Αγγλικού τύπου λουκάνικα.

Από την Ελληνική κουζίνα, προτείνονται τα all time clasic Μουσακάς, Πίτα Γύρος, Σουβλάκια αλλά και λουκουμάδες για επιδόρπιο.

Οι μπυρόφιλοι της Θεσσαλονίκης πάνε Κέρκυρα

Αυτή τη φορά το κάλεσμα για όλους τους λάτρεις της μπύρας έρχεται από την Κέρκυρα, Και η Θεσσαλονίκη, η πόλη που ξέρει να εκτιμά ωραίες γεύσεις και διασκέδαση, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα…

Όσοι Θεσσαλονικείς επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν σε πενθήμερη εκδρομή

που διοργανώνεται ειδικά για το Κερκυραϊκό Φεστιβάλ από τον ΖΥΘΟ σε συνεργασία με την Dayrise Holidays.

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην εκδρομή ως τις 29 Σεπτεμβρίου και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει στις 30/9 στα γραφεία της Dayrise και που θα αναδείξει δυο (2) υπέρ τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην εκδρομή εντελώς δωρεάν.

Πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή  στα τηλέφωνα 2310.222413 και 2310.222414

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ:

www.corfubeerfest.gr, info@corfubeerfest.gr

https://www.google.com/maps/@39.746633,19.647779,2396m/data=!3m1!1e3?hl=el-GR

Corfu Beer Festival 2013

.