Η Ομογένεια γελά με Αναστασιάδη – Βενιζέλο και τους ”στολίζει” άσχημα

22 Σεπτεμβρίου 2014

beni-anastΓια τους επισκέπτες υπουργούς της Ελλάδας, φαίνεται ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν μόνο εβραιο-ισραηλινές Οργανώσεις.
Δεν υπάρχει ελληνική Ομογένεια, δεν υπάρχουν ελληνικές Οργανώσεις.Γι’ αυτό οι Ομογενείς τους ”στολίζουν” ανάλογα.

Θαυμάστε και τον ”ηγέτη” της Κύπρου.Συνέλευση του ΟΗΕ και το ”γερό ποτήρι”, ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Σεπτ.2014, ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπ. Εξ., θα συναντηθεί με εκπροσώπους Εβραϊκών Οργανώσεων, ενώ θα παραυρεθεί και σε δύο εκδηλώσεις εβραϊκού ενδιαφέροντος.
Επίσης και στην δεξίωση του πρόεδρου της Τουρκίας.

Εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος ή συνάντησή του με την Ομογένεια, δεν θα υπάρξουν (η μικροσυνάντηση στο γεν. προξενείο, ΔΕΝ είναι ”συνάντηση με την Ομογένεια”). Τα ίδια έκανε στη Νέα Υόρκη και την προηγούμενη χρονιά ο κ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ.

Γιά…”λόγους ασφαλείας”(!!!) μόνο ”δημοσιογράφοι” που θα ”δηλωθούν” έγκαιρα, θα καλύψουν τα ”γεγονότα” του κ. Βενιζέλου. Σε μετάφραση, μόνο ”χειροκροτητές”, ως ”αποδέκτες μυστικών και φανερών κονδυλίων” ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ και ομογενειακά ΜΜΕ.

Tα ”επιτεύγματα” του κ. Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη, θα προβληθούν ανάλογα και διθυραμβικά, από ανταποκριτές αθηναϊκών ”μνημονιακών” ΜΜΕ και ομογενειακά ΜΜΕ του ”γκέττο” Αστόριας. Ανάλογα την προβολή, θα διατεθούν και…μυστικά κονδύλια του υπ. Εξ., όπως συνηθίζεται.

Σημ. 1: Δεν είναι ευχάριστο γιά το ελληνικό ‘Εθνος να αντιπροσωπεύεται η -μνημονιακά υπόδουλη- Ελλάδα στο εξωτερικό από πολιτικούς που παραπέμπουν σε σάπιο τριτοκοσμικό κομματικό κράτος-παρία, ένα κράτος με ατιμωρησία διαπλεκόμενων και διεφθαρμένων.

Σημ. 2: Αν κρίνουμε από τους πρέσβεις της Ελλάδας (στην Ουάσιγκτον και στον ΟΗΕ), την πλειοψηφία των προξένων στις ΗΠΑ και την ανυπαρξία των Γραφείων Τύπου, τότε η ελληνική διπλωματική εκπροσώπηση στις ΗΠΑ δεν είναι γιά γέλια, αλλά -δυστυχώς- γιά κλάματα.

ajc-tzimpreoi.Θαυμάστε και τον ”ηγέτη” της Κύπρου, μαζί με τους κουτοπόνηρους Κυπριο-Αμερικανούς ”ηγέτες”
Στη Νέα Υόρκη γιά την 69η Γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ και το ”γερό ποτήρι”, ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Τρεις συναντήσεις με εβραιο-ισραηλινές Οργανώσεις, καμία με ελληνική ή κυπριακή. Θα είναι και ”επίτιμος πρόεδρος” στο ”τιμητικό δείπνο” 26 Σεπτεμβρίου, όπου θα τιμηθεί το Αmerican Jewish Committee (AJC).

Ως διαχρονικοί κουτοπόνηροι και δειλοί, οι ”ισόβιοι ηγέτες” των ημιδιαλυμένων κυπριακών Οργανώσεων, στην σχετική διαφήμιση ΔΕΝ αναφέρουν ονομαστικά την Οργάνωση που θα τιμήσουν, αλλά βάζουν μόνο τα αρχικά της (AJC), νομίζοντας ότι έτσι θα παραπλανήσουν την Ομογένεια!!!.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, η Ομογένεια γνωρίζει ότι πρόκειται γιά ασοβάρευτους γελωτοποιούς, που μόνο ζημιά κάνουν στην υπόθεση της Κύπρου.

πηγή:kalami.net

.