Θεατρική πρεμιέρα για παιδιά και νέους με θέμα το “bullying” (εκφοβισμό)

28 Νοεμβρίου 2014

Στο κινηματοθέατρο  Τριανόν  (Κοδριγκτώνος 21 & Γ΄ Σεπτεμβρίου) Αθήνα, από την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, μια συγκινητική παράσταση  και κωμική περιπέτεια ενός στρογγυλοκέφαλου που γεννήθηκε στη χώρα των Μυτεροκέφαλων, με τίτλό “Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων”

Έίναι μια αλληγορία για το διαφορετικό, αλλά και μια περιπέτεια για την ανακάλυψη του εαυτού μας. θα αγγίξουμε με ευαισθησία το θέμα της ενδοσχολικής βίας και θα βρούμε το δρόμο για τη πρόληψη και την καταπολέμησή του.

Ο Κώστας Βουτσάς θα είναι ο βασιλιάς της χώρας των μυτεροκέφαλων και υπόσχεται, άφθονο γέλιο αλλά και σημαντικά μηνύματα κατά της ενδοσχολικής βίας (bullying).

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση κι ο γόνιμος προβληματισμός πάνω στο σοβαρό πρόβλημα του bullying.Η παράσταση θέτει ερωτήματα και παρακινεί για δράση και αντίσταση στΣτόχος είναι η ευαισθητοποίηση κι ο γόνιμος προβληματισμός πάνω στο σοβαρό πρόβλημα του bullying. Η παράσταση θέτει ερωτήματα και παρακινεί για δράση και αντίσταση στους θύτες.

Συντελεστές :

Κείμενο: Αλίκη Κατσαβού, Κώστας Βουτσάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Βουτσάς
Μουσική: Νίκος Σαπουντζάκης
Ενορχήστρωση: Κώστας Χαριτάτος

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού, Νέλh Αλκάδη, Χριστίνα Δρεμέτσικα, Σάββας Μενοίκου, Άγγελος Μπέσας, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Αναστασία Σκοπελίτη.

(Προτεινόμενες ηλικίες: από 8-16 ετών
Καθημερινά οργανωμένες πρωινές παραστάσεις σε συνεργαζόμενους χώρους)
Πληρ:2109025025, 2109023339
Τιμή εισιτηρίου: 5 €

.