4ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Livemedia για την ΕΣΒΕ

27 Νοεμβρίου 2014

filanthropikoΗ εταιρεία INVENTICS Α.Ε. και τα στελέχη της, όντας αρωγοί στην προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος (ΕΣΒΕ), θα διοργανώσουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, παράλληλα με τη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά (bazaar) τον 4ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης Livemedia, ο οποίος θα μεταδοθεί παγκοσμίως ζωντανά από το καινοτόμο κανάλι Livemedia, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 από τις 12:00 έως τις 15:00.

H Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος (ΕΣΒΕ), όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρόκειται να διοργανώσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της από τις 10:00 έως τις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Σωματείου (πίσω από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου Θεσσαλονίκης, μετά τον Φοίνικα).

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την αγιορείτικη μαγειρική που θα προσφέρει ο πατέρας Επιφάνιος ο Μυλοποταμινός και η ομάδα του, να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς με τα χορευτικά συγκροτήματα και τη ζωντανή παραδοσιακή μουσική του Βασίλη Κασούρα, να συμμετάσχουν σε όλα τα δρώμενα και να προμηθευτούν προϊόντα από τη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της ΕΣΒΕ.

Τα πιάτα εμπνευσμένα από την αγιορείτικη διατροφή είναι:Ψαρόσουπα λεμονάτη αγιορείτικη,Kριθαρότο με χταπόδι και Κρασί Μυλοποτάμου

.