Ο διοικητής του ΣΔΟΕ καταστρέφει έγγραφα ,με εξπρές υπουργική απόφαση (ΦΕΚ)

31 Δεκεμβρίου 2014

FEK-SDOE Στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! Δηλαδή ο έμπιστος του Σαμαρά πρώην έφορος Μεσσήνης θα μπορεί να καταστρέφει όσα έγγραφα δεν του αρέσουν, όποιες εντολές θεωρεί ότι μπορεί να τον εμπλέξουν, όποιες αποφάσεις θέλει!!!

Με υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης ο διοικητής του ΣΔΟΕ αποκτά
την δυνατότητα καταστροφής εγγράφων και στοιχείων του ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β’) δημοσιεύθηκε η υπουργική άποφαση όπου στο άρθρο 1 παρ. ιδ μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».
Αυτό συνιστά εθνικό έγκλημα.Μόνον οι ναζί τα έκαναν αυτά, τις τελευταίες ημέρες της κατοχής…

Αυτά ξέρει ο Αλ. Τσίπρας και τη Δευτέρα του έλεγε «μη διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων».

Όπως επίσεις και η υποψήφια Βουλευτής των ΑΝΕΛ,Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:« Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε τον κ. Στασινόπουλο να μην καταστρέψει ούτε ένα φύλλο χαρτί από τα αρχεία του ΣΔΟΕ. Είναι αυτονόητο πως μετεκλογικά θα πρέπει ο διάδοχος του να ελέγξει άμεσα γιατί δεν προχώρησε η διερεύνηση διαφόρων υποθέσεων, από τη λίστα Lagarde ως τις καταγγελίες για οικονομικά εγκλήματα υπουργών της απερχόμενης κυβέρνησης»/πληρ, από avantipopolo

 

FEK2-SDOEFEK3-SDOEFEK4-SDOE

.