Χάρρυ Κλύνν: Η συμφωνία κυρίων δεν τηρήθηκε…

16 Ιανουαρίου 2015

xarry klynn-tsiprasΟ Χάρρυ Κλύνν, κατά κόσμο Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης, ηθοποιός, σκηνοθέτης , συγγραφέας και εικαστικός  καλλιτέχνης, μέσω της τηλεφημερίδας elliniko-fenomeno, απαντά, για τους λόγους που ακύρωσε την βουλευτική υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015

“Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις  έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο , στράφηκα σε αντί μνημονικά κόμματα όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ, και δίνω την στήριξη μου προς το κόμμα αυτό.

Εδώ και πολύ καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τον στηρίξω στις επόμενες εκλογές καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015, με την υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκη, όπου ζω , εργάζομαι , δραστηριοποιούμαι με πάθος και το δέχτηκα ευχαρίστως

Μέχρι το μεσημέρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση κλείδωσε στην Θεσσαλονίκη όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει για την Β’ Θεσσαλονίκη ,κάτι που δεν ήταν στα σχέδια μου.

Καθώς η συμφωνία κυρίων δεν τηρήθηκε, και εμένα η καρέκλα δεν με νοιάζει, ούτε φυλάω κατουρημένες ποδιές, ακύρωσα άμεσα την υποψηφιότητα μου σ΄ αυτές της εκλογές .

Εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω αντί μνημονιακές πολιτικές , θα είμαι πάντοτε με τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα μας , ποτέ όμως μαριονέτα κανενός.

Ευχαριστώ τους φίλους και το λαό της Θεσσαλονίκης που τόσα χρονιά με στηρίζει σε ό, τι κάνω , ήταν έτοιμοι δε να με στηρίξουν και σ΄ αυτό το μεγάλο μου βήμα στην πολιτική. Όμως, για τις επόμενες εκλογές τους επιφυλάσσω μια μεγάλη έκπληξη.

Εύχομαι ο ελληνικός λαός μετά από 4 χρόνια εξαθλίωσης και προδοσίας από όλους όσοι μας κυβέρνησαν, με τον ψήφο του να αναδείξει μια νέα κυβέρνηση που θα δώσει γερή κλωτσιά στα τοκογλυφικά όρνια που τόσα χρόνια ονειρεύονται την Ελλάδα και τα πλούτη της, αλλά και νέους πολιτικούς στην βουλή που θα νοιαστούν μόνο για την Ελλάδα , και τον Ελληνικό λαό.

Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε και πάλι στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να πάρουμε πίσω την προικισμένη Ελλάδα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Ή ΕΣΥ Ή ΑΥΤΟΊ,
ΤΟΣΟ ΑΠΛΆ ….”klynngallery

.