Συνάντηση στο ΥΕΘΑ Π. Καμμένου – Ν. Νικολόπουλου

3 Φεβρουαρίου 2015

kammenos-nikolopoulosΑπό τα παραισθησιογόνα της Γερμανικής “αλληλεγγύης” που κατανάλωνε ο «ουδείς αναμάρτητος» και η παρέα του στην Εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα το πρωί στο Πεντάγωνο ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικόλοπουλος με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας & Πρόεδρο των ΑΝΕΛ .Π. Καμμένο .

Εξερχόμενος της συναντήσεως ο Πρόεδρος του ΧΡΙΚΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συναντήθηκα με τον Π. Καμμένο για να συζητήσουμε τις τελευταίες εξέλιξης περί την απομνημονοποίηση της εθνικής οικονομίας . Οι προσλαμβάνουσες των τελευταίων ημερών, δίνουν το στίγμα μιας κυβέρνησης που ανήκει στους Έλληνες και , που διαπραγματεύεται σκληρά και σθεναρά εν ονόματι τους.

Η Ελληνική κυβέρνηση δίνει ένα μάθημα Εθνικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας στον «ουδείς αναμάρτητος» και στην παρέα του, που τα τελευταία χρόνια ηθελημένα και αδιαμαρτύρητα κατανάλωναν τα «παραισθησιογόνα» της γερμανικής αλληλεγγύης και , όντες βυθισμένοι στη μέθη των παραισθήσεων τους έπιναν το αίμα το Ελληνικού λαού σε αντάλλαγμα των «δόσεων» τους.

ταν τέτοια η μνημονιακή υποταγή τους, που όλα αυτά τα χρόνια εγκατέλειψαν μέχρι και τους ήρωες των Ιμίων καθώς εφείδοντο ακόμα κι ενός στεφανιού για να τους τιμήσουν.
Είμαι αισιόδοξος, έχω πίστη στη νέα κυβέρνηση …
Θα Νικήσουμε».

.