Η χειρότερη παρέλαση γιά 25η Μαρτίου, στην ιστορία της Ομογένειας Νέας Υόρκης

30 Μαρτίου 2015

kammenos parelasi new york2015Και η συνεκμετάλλευση με τις ΗΠΑ των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου’….

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ: Είναι επιτακτική ανάγκη η εθνική παρέλαση της Ομογένειας να διοργανώνεται από ανεξάρτητη Επιτροπή, χωρίς άμεση ανάμιξη των άχρηστων-επιτήδειων της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, χωρίς συμμετοχή εμπορικών επιχειρήσεων και συμφερόντων.

Επιβεβαιώθηκε το ΚΑΛΑΜΙ: Λιγότεροι από 8.000 παρελαύνοντες και θεατές μαζί στην πρώην εθνική μας παρέλαση Η Ομογένεια ”γύρισε την πλάτη” οριστικά στους απατεωνίσκους διοργανωτές της Ομοσπονδίας ”γκέττο Αστόριας”

Η χειρότερη παρέλαση γιά 25η Μαρτίου, στην ιστορία της Ομογένειας Νέας Υόρκης
O καιρός πολύ καλός. Συμμετείχαν, όπως συνηθίζεται κι εύζωνες της προεδρικής φρουράς από την Ελλάδα. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός ‘Αμυνας Π. Καμμένος.

Τα παρελαύνοντα τμήματα (πεζοί, άρματα, μπάντες κλπ) ήταν 93 σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο (και όχι ”πάνω από 120” όπως πονηρά διαδόθηκε από τους ψεύτες διοργανωτές της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης).
parelasi new-york 2015

Αν κάθε τμήμα είχε 40 άτομα (που δεν ήταν τόσα μέσον όρον, επειδή π.χ. πάνω στα ”άρματα” ήταν από 3 μέχρι 10 άτομα), τότε μιλάμε γιά σύνολο (93Χ40) 3.720 άτομα. Ας πούμε (”τραβηγμένα”) 4.000. Θεατές, ζήτημα αν ήταν 3.500-4.000 άτομα, βασικά μεταξύ των δρόμων 64 και 69. Μετά τους 69 τα πεζοδρόμια άδεια.

‘Αρα μιλάμε -στην καλύτερη περίπτωση- γιά 8.000 συνολικά παρελαύνοντες και θεατές.
”Οι δεκάδες χιλιάδες” είναι φαντασιώσεις ανεύθυνων (ή… στραβών) γιά να εξαπατήσουν αφελείς (μαζί και ΜΜΕ), ειδικά στην Ελλάδα.

Τα σχεδόν άδεια πεζοδρόμια, πιστοποιούν την θλιβερή πραγματικότητα.
Ερωτηματικό γιά το αν ο Δήμος Νέας Υόρκης δώσει πάλι την 5η Λεωφόρο Μανχάτταν γιά την μικρή ελληνική παρέλαση.

Επειδή υπήρξε, δυστυχώς και ΜΜΕ στην Ελλάδα να γράψει γιά ”περισσότερους από 250.000 θεατές”, απλά ενημερώνουμε τους άσχετους ότι ο συνολικός αριθμός του Ελληνισμού σε Νέα Υόρκη, Νέα Υερσέη και Κονέτικατ ΜΑΖΙ, πλησιάζει τις 250.000.

– Εντύπωση προκάλεσε η απουσία αξιωματούχων της διοργανώτριας Ομοσπονδίας από την δοξολογία στον Καθεδρικό.

– Να συγχαρούμε τα παιδιά των ελληνικών σχολείων και τους ηλικιωμένους, γιά την συμμετοχή τους στην παρέλαση.
– Η μετάδοση τηλεοπτικά της παρέλασης από τοπικό κανάλι (ουσιαστικά προβολή Γ. Κατσιματίδη) ”τσάκισε” την παρέλαση τα τελευταία 5-6 χρόνια.

– Το ΚΑΛΑΜΙ προειδοποιούσε τα τελευταία χρόνια γιά την θλιβερή κατάληξη της παρέλασης, εξαιτίας της ανάμιξης σε αυτήν ανίκανων – επιτήδειων

Το συμπέρασμα: Οι απατεώνες διοργανωτές (Ομοσπονδία Νέας Υόρκης) ευτέλισαν την εθνική μας παρέλαση. Δεν γίνεται να διοργανώσουν και άλλη, ενδιαφερόμενοι μόνο γιά το χρήμα και την εξυπηρέτηση ”ημέτερων” και μη συμφερόντων. ”Σκοτεινός” ο ρόλος τοπικών ελληνικών ΜΜΕ.

Ομιλούν στην Ελλάδα γιά ”πλούσια κοιτάσματα” φυσικού αέριου και πετρέλαιου.
Ομιλούσε και η Κύπρος γιά ”πλούσια κοιτάσματα” στην ΑΟΖ της, αλλά οι έρευνες απόδειξαν το αντίθετο.

Ο επικεφαλής του υπουργείου ”Αμυνας, μίλησε σε εκδήλωση-συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας στη Νέα Υόρκη (28 Μαρτίου ’15) γιά επιθυμητή ”συνεκμετάλλευση με τις ΗΠΑ των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου”.

Υπάρχουν κοιτάσματα; Και αν ναι, πόσο… ασήμαντα είναι γιά τις ΗΠΑ, που έλυσαν το ενεργειακό τους χάρη στην… Αλάσκα και δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν στις διενέξεις Ελλάδας (που ούτε ΑΟΖ τολμά να ανακηρύξει) και Κύπρου με την Τουρκία;

Σε ότι αφορά το Ισραήλ, ο υπουργός Άμυνας αναρωτήθηκε: ”Γιατί να μην δώσουμε εναέριο χώρο, αυτό που χρειάζεται το Ισραήλ από την Ελλάδα. Από το Ισραήλ στην Κύπρο και μέχρι την Κρήτη;”

kalami

.