Βαλκανικό Πρωτάθλημα Iππασίας 2015 στην Χαλκιδική

31 Αυγούστου 2015

aloga33 – 6 Σεπτεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Iππασίας 2015, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής

Εκπρόσωποι χωρών, με 146 αθλητές και 209 άλογα αναμένεται να πάρουν μέρος στην διοργάνωση, με την Ελλάδα να δίνει δυναμικό παρών με 76 αθλητές και 115 άλογα.

Ακόμη θα πάρουν μέρος η Βουλγαρία με 12 αθλητές και 16 άλογα, η Κύπρος με δύο εκπροσώπους, η Μ. Βρετανία με έναν εκπρόσωπο, η Σερβία με 7 ιππείς και 10 άλογα, η Τουρκία με 42 ιππείς και 55 άλογα και η Ουκρανία με έναν εκπρόσωπο.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, θα είναι 7 οι χώρες που θα συμμετέχουν, ανάμεσά τους η Ελλάδα, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σερβία, Κροατία και η FYROM.

Η Ελλάδα θα αναδείξει τους τέσσερις των εθνικών ομάδων και τους τέσσερις που θα αγωνιστούν στα ατομικά των κατηγοριών παίδων, εφήβων, νέων ιππέων, αμαζόνων και ενηλίκων αμέσως μετά το πέρας του Διεθνούς Αγώνα εμποδίων ΙΚΕΜ CSI.<!

Το πρόγραμμα και των δύο αγώνων θα είναι πρωινό και απογευματινό, ενώ αθλητές και φίλαθλοι θα μπορέσουν να συνδυάσουν μοναδικές διακοπές και ιππασία.

Το Βαλκανικό φεστιβάλ ιππασίας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους στις ιππικές εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι πρωινό με ένα αγώνισμα και απογευματινό με δύο αγωνίσματα.

.