Μουσικό φεστιβάλ ««Παρά θιν’ αλός» στην Καλαμαριά

28 Αυγούστου 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει και φέτος, για 25η συνεχή χρονιά, το «Παρά θιν’ αλός», το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στη Βόρεια Ελλάδα.

Η φράση του Oμήρου «Παρά θιν’ αλός», που σημαίνει “δίπλα θάλασσα, στην αμμουδιά” δίνει το στίγμα του Φεστιβάλ που από το 1990 ,αποτελεί τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό του Δήμου Καλαμαριάς και ένα από τα σπουδαιότερα καλλιτεχνικά γεγονότα της πόλης, φιλοξενώντας κάθε χρόνο σπουδαιότατους δημιουργούς των τεχνών και του πνεύματος.

Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης ανοίγει την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και κλείνει Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου,στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα.

Οι συντελεστές και το πλήρες πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου η οποία θα δοθεί στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, στις 12 το μεσημέρι, στο Μουσείο Κινηματογράφου (αίθουσα «Τάκης Κανελλόπουλος») στο Λιμάνι, όπου θα  συμμετάσχουν από πλευράς Δήμου ο Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος πολιτισμού Ματθαίος Αμπατζίδης, οι συντελεστές της διοργάνωσης καθώς επίσης και καλλιτέχνες.

.