Ο μεγάλος αρχηγός …. Ξαναχτυπά

27 Αυγούστου 2015

LAOSlaos2

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

Αρκετοί πολιτικοί στην Πατρίδα μας, παρ΄ ότι ο ελληνικός λαός τους δηλώνει καθημερινά τον αποτροπιασμό του για τις πολιτικές τους επιλογές υπέρ των Μνημονίων, που εξαθλίωσαν τη χώρα και το λαό, εν τούτοις εκείνοι θεωρούν πως πρέπει να τον “ενοχλούν” με πάσης φύσεως βλακώδη σοφίσματα, τα οποία προσπαθούν να τα περάσουν στο ευρύτερο κοινό, σαφέστατα λόγω των επικείμενων εκλογών!!

Ένα τέτοιο πολιτικό πρόσωπο είναι και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Και το  διαφημιστικό έντυπο (φωτο) που περιήλθε σε γνώση μας αποτελεί την απόδειξη των όσων αναφέρω παραπάνω, αφού προσπαθεί να αναπαλαιώσει το στραπατσαρισμένο πολιτικό του προφίλ!!

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης το “παίζει” κινέζος, ενώ οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.

Παρ΄ότι λοιπόν, αντιλαμβάνεται πως όντας υπόδικος στην ελληνική δικαιοσύνη και στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, εν τούτοις επιχειρεί την οποιανδήποτε επανεμφάνισή του στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, προκειμένου να μας σώσει εκ νέου με έναν άλλο “Παπαδήμο”.

Έτσι, πέραν του σχετικού εντύπου, έχει αναθέσει σε διάφορα ψυχοπαίδια του να διακηρύττουν πως είναι οι εγγυητές της σύγχρονης “Πατριωτικής Παράταξης”.

Με ποιους δηλαδή; Με εκείνους που ήταν οι φανατικότεροι οπαδοί των Μνημονίων και της εκχώρησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας; Με εκείνα τα παλαιά υλικά κατεδάφισης που έχουν απαξιωθεί από την κρίση του ελληνικού λαού και στην κάθε εμφάνισή τους, ο λαός τους υποδέχεται με αυγά και λεμόνια;
karatzaferis6Σε κάθε περίπτωση, καλούμε και πάλι τον εκπεσόντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, να δημοσιεύσει στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο, τους ισολογισμούς που αφορούν τα οικονομικά του ΛΑΟΣ με τις υπογραφές των αρμοδίων οικονομικών στελεχών του, για να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός το πως διαχειρίσθηκε το κόμμα, υπό την σταλινικού τύπου ηγεσία του, το υστέρημα του λαού μας το οποίο ανήλθε στα 35 εκατ. ευρώ περίπου.

Από τη στιγμή που ο λαός μας καταδυναστεύεται από τη φτώχεια, την ανέχεια και την απελπισία, απόρροια των Μνημονιακών πολιτικών, τις οποίες επέβαλε ο εκπεσών Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνεργασία με τον Σαμαρά, τον Παπανδρέου και τον Παπαδήμο!!

Υ.Γ.
Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν ζητήσει πρώην στελέχη του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη, τον διαχειριστικό του έλεγχο χωρίς καμιά ανταπόκριση από πλευράς του Προέδρου του ΛΑΟΣ.
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

.