«Αντί για πρόεδρος ΕΕ, κομματικός κλητήρας του νεοφιλελευθερισμού»

22 Σεπτεμβρίου 2015

kammenos-nikolopoulosΜε αφορμή νέες υποτιμητικές δηλώσεις του προέδρου της Ευρωβουλής, Μ. Σουλτς, για τον Πάνο Καμμένο και τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Το δυστύχημα είναι πως η Ευρώπη έχει… μικρύνει πολύ γιατί σε ηγετικές θέσεις της Ε.Ε. έχουν αναρριχηθεί κάποιοι που αντί να σέβονται τον θεσμικό ρόλο τους και την βούληση των λαών της Ευρώπης, προτιμούν να παριστάνουν τον κομματικό κλητήρα του νεοφιλελευθερισμού.

Πάντως, θα ήταν πραγματικά περίεργο και παράδοξο, ο κ. Σουλτς να εκφραστεί θετικά για τον Πάνο Καμμένο και τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ δεν παίζουν το παιχνιδάκι των νεοσυντηρητικών κύκλων της Ευρώπης και της Ελλάδας, ούτε κολυμπούν σε… θολά ποτάμια.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ήδη καταγράφονται στην ιστορία ως το πολιτικό δίδυμο που ανέτρεψε οριστικά το φθαρμένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία, αλλά και ως ο κυβερνητικός συνασπισμός που πέτυχε τη συνεννόηση και συνεργασία αριστερών και δεξιών, με κοινό στόχο τη σωτηρία της χώρας και της κοινωνίας της.

Αυτά όμως αποτελούν “ψιλά γράμματα” για τον πρόεδρο της Ευρωβουλής, ο οποίος νομίζει πως… κατηγορεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αποκαλώντας τον “προπαγανδιστή της ελληνικής Ορθοδοξίας”!!!

Αν θέλει, ας κοπιάσει ο… σοσιαλιστής κ. Σουλτς στην Ελλάδα και ας ρωτήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την Ορθοδοξία. Εμείς, του αρέσει ή όχι, με τον σταυρό στο χέρι προχωράμε και με τον σταυρό στο χέρι θα νικήσουμε τους απάτριδες…»

.