ΝΔ-ΠΑΣΟΚ :Τρώνε με χρυσά κουτάλια, αξίας 1 τρισεκατομμύριο Ευρώ!

9 Σεπτεμβρίου 2015

1tris ekat.eyro 2kommata Και ο Ελληνικός λαός  σε τραγική άθλια κατάσταση προσπαθεί να επιβιώσει  με τις υπέρογκες φορολογίες  ,τους  μισθούς  & συντάξεις πείνας, την ανύπαρκτη γιατρική περίθαλψη ,  τα λουκέτα στην αγορά  τις στρατιές ανέργων,ανασφάλιστων  και  πλέον και των αυτοκτονιών .

Με περίπου 1 τρισεκατομμύριο ευρώ φέσωσαν τη χώρα, οι λεβέντες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε 35 χρόνια, από το 1975 μέχρι το 2010 που άρχισε η κρίση.

Συγκεκριμένα τα δάνεια που πήραν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. υπερέβησαν τα 650 δισεκατομμύρια ευρώ και σε 300 δισεκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι επιδοτήσεις που εισπράξαμε.

Πρόκειται για εξωφρενικά ποσά, τα οποία κανείς δεν ξέρει που ακριβώς πήγαν.

Τα σπατάλησαν; Τα έφαγαν; Και αν τα έφαγαν, πώς τα έφαγαν και με ποιους τα έφαγαν;

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από μελέτη του διδάκτορα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Παναγιώτη Ξυδώνα, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα .

Το τραγικό είναι ότι παρά τον τεράστιο δανεισμό των 650 δισεκατομμυρίων ευρώ και τις εκατοντάδες επιδοτήσεις με τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ τα τζίνια οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., τα διαχειρίστηκαν με τόσο μεγάλη επιμέλεια, ώστε μας οδήγησαν στην καταστροφή και στην αγκαλιά των μνημονίων της τρόικας και του ΔΝΤ.

Με αποτέλεσμα οι ξένοι να καταληστέψουν τον ελληνικό λαό με τις υπέρογκες φορολογίες που μας επέβαλλαν, τις περικοπές μισθών και συντάξεων, τα λουκέτα στην αγορά και τις στρατιές των ανέργων που ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο, με τελικό στόχο και σκοπό να μας πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια μας που με κόπο και ιδρώτα έφτιαξαν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας, δουλεύοντας 16 ώρες την ημέρα μετανάστες στις φάμπρικες της Γερμανίας στα ανθρακωρυχεία του Βελγίου και πλένοντας πιάτα στην Αμερική.

Να τονιστεί επίσης ότι η ισοτιμία δολαρίου – δραχμής το 1980 ήταν 1 προς 43, μέχρι το 2002 που ο Κ. Σημίτης μας έβαλε με πλαστά στοιχεία στο ευρώ και η ισοτιμία τινάχτηκε μέσα σε μια μέρα στις 340,75 δραχμές το 1 ευρώ!

Το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα τα οποίο μόνο τα τελευταία 35 χρόνια λεηλάτησε στην κυριολεξία, τη χώρα αναζητεί τρόπους επιστροφής του στην εξουσία, προκειμένου να συνεχίσει πάντα με τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες και τους αρχιερείς της διαπλοκής το καταστροφικό του έργο

 

.