Η περαντζάδα πολιτικών στην 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης οι πολιτικοί

11 Σεπτεμβρίου 2015

DETH5-Οι τελευταίες  περαντζάδες των πολιτικών αρχηγών κομμάτων  στην φετινή  Έκθεση Θεσσαλονίκης .

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης από σήμερα πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψή- πρόγραμμα:

-Παρασκευή: Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης , στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πρώτη Σερρών,τη γενέτειρα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή.

-Σαββάτου:- Το πρωί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, κοινή σύσκεψη με τους πρυτάνεις του ΑΠΘ, ΠΜ, Διεθνούς Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης- επίσκεψη στον Μητροπολίτη Άνθιμο- Στις 11:30 σύσκεψη με τα Προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων και στις 13:15 σύσκεψη με τα Προεδρεία Επιστημονικών Φορέων, στο Μουσείο Φωτογραφίας (Λιμάνι)- Στις 20:00 ομιλία στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

-Κυριακή:11:30, συνέντευξη Τύπου/συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” -συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και ξενάγηση σε Περίπτερα.

-Ο επικεφαλής Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σήμερα Παρασκευή: Μεσημέρι στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή- στις1.30 θα συνάντηση με τη διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, στις 2 με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και στις 3μ.μ. συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ.

– Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας,το  Σαββάτου στις 10 το πρωί στην  διοίκηση της ΔΕΘ -HELEXPOκαι στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8.

-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος  εγκαινιάζει τη ΔΕΘ , την Παρασκευή 4  Σεπτεμβρίου,στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”

-H  υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη , Άνθιμο στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ενώ στις 14.00 θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππο Τσαλίδη.
-Στις 19.00, θα τελέσει τα εγκαίνια της Έκθεσης «Μαγεμένες» στο περίπτερο 3 της ΔΕΘ, ενώ στις 20.00 θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

-Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, Κυριακή απόγευμα 6 Σεπτεμβρίου , θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης και την Δευτέρα 7/9 στις 2μ.μ,θα δώσει  συνέντευξή  τύπου

– Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Φώτης Γραικός θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στη 1μ.μ., στο Περίπτερο 8.

– Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης  την  Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει  το συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” και την Τετάρτη (9/9), στις 12.30 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη στον  ίδιο χώρο.

-Οι  Εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων, την  Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στις 11 το πρωί, στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ
-Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

-Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος , την  Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει  στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” στις 8μ.μ., και την επομένη (Πέμπτη), στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη τύπου στον ίδιο χώρο.

– Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά  στις 4μ.μ., την  Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου, στις 8μ.μ. θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” και στον ίδιο χώρο θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στις 11 το πρωί της Παρασκευής (11/9).

.