Η “Elite” έχουν προετοιμαστεί για την επερχόμενη κατάρρευση….

10 Σεπτεμβρίου 2015

New-ZealandΓιατί η παγκόσμια ελίτ αγοράζει εκτάσεις σε εξαιρετικά απομακρυσμένες περιοχές ,ανυψώνοντας δικό τους ιδιωτικό αεροδιαδρόμους στη μέση του πουθενά ,στην άλλη πλευρά του πλανήτη;

Και γιατί έκαναν έναρξη αποθεμάτων για μήνες σαν τρελοί από τις αρχές του χρόνου;
Ξέρουν κάτι που εμείς οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε;

Τα πράγματα είναι αρκετά ανησυχητικά. Φαίνεται ότι οι ελίτ έχουν μια πραγματικά εικόνα για το τι έρχεται και έχουν ήδη λάβει ουσιαστικά μέτρα , να προετοιμαστούν για αυτό.

Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι απολύτως ανίδεοι για την οικονομική κατάρρευση που πρόκειται να λάβει χώρα, και ως εκ τούτου οι περισσότεροι από αυτούς θα τυφλωθούν εντελώς από αυτό.

Ο Robert Johnson, πρόεδρος του Institute of New Economic Thinking, είπε στους ανθρώπους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ότι πολλοί διαχειριστές των hedge funds είχαν ήδη σχεδιάζει αποδράσεις τους,”Ξέρω διαχειριστές των hedge funds σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αγοράζουν διαδρόμων προσγείωσης & απογείωσης και αγροκτήματα σε μέρη όπως η Νέα Ζηλανδία, επειδή νομίζουν ότι τους χρειάζεται μια απόδραση.”

Για κάποιο λόγο, η παγκόσμια ελίτ φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τη Νέα Ζηλανδία.
Ίσως είναι λόγω της μεγάλης φυσικής ομορφιάς της χώρας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι στη μέση του πουθενά, προσφέρει όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες στις οποίες έχουν μάθει ακόμη και ιδιωτικές προβλήτες για το σκάφος τους και ιδιωτικά ελικοδρόμια, κυρίως όμως γιατί είναι μίλια μακριά από κάθε χώρα που μπορεί να εκραγεί σε χάος.
.
Ωστόσο, πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για το τι πρόκειται να συμβεί, τους επόμενους μήνες που θα αλλάξει τα πάντα

The Elite Have Prepared For The Coming Collapse – Have You?
By Michael Snyder/theeconomiccollapseblog.

.