Ομάδες “Αμπερνάλλι” Σορωνής Ρόδου

14 Σεπτεμβρίου 2015

ampernalleΟ Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», ετοιμάζεται για την επανέναρξη των ομάδων του και των δράσεων του.

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00, στη Στέγη μας, θα γίνει συνάντηση προγραμματισμού, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων.Οι βασικές ομάδες του «Αμπερνάλλι» Σορωνής Ρόδου είναι οι εξής:
-Τρίτη: Σύγχρονος χορός (για μικρά παιδιά- δύο ομάδες), Αερόμπικ, Ζούμπα
-Τετάρτη: Παραδοσιακοί χοροί (τέσσερις ομάδες)
-Πέμπτη: Αερόμπικ, Ζούμπα, Θέατρο.

Ετοιμάζονται ομάδες: ζωγραφικής, ψηφιδωτού, ξυλογλυπτικής, υπολογιστών, χειροποίητων κοσμημάτων, κεντήματος-πλεξίματος κ.α. Έναρξη την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου με τους παραδοσιακούς χορούς.

Ετοιμάζουμε τρίωρο σεμινάριο, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 18:00 με θέμα: «Ο ρόλος της διατροφής στη σωματική και ψυχική υγεία». Πως συνδέεται η διατροφή με την ψυχολογική μας κατάσταση. Ποια η πραγματική σημασία της “δίαιτας” και ποιός ο ρόλος του διαιτολόγου. Πως τα κίνητρά μας επηρεάζουν τον αυτοέλεγχό μας. Τεχνικές ενίσχυσης της αυτοσυγκράτησης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli. Βίντεο μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας youtube.com/ampernalli.

Για το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»
Ελένη Δημητρά ,Γραμματέας Π Παναγιώτης Λουκάς Μπέλλος, Πρόεδρος

.