Στην τελετή του αγιασμού στα σχολεία ,παρών οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ρ.Ε.Κ.Κ.

11 Σεπτεμβρίου 2015

rekk2sxoleio-paidiaΈναρξη σχολικού έτους: Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ρ.Ε.Κ.Κ. παρόντες …με τον «πρώτο κουδούνι» στα σχολεία !

Την Παρασκευή το πρωί, 11.9.15 , επίσημη ημέρα έναρξης του σχολικού έτους ο οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς (ΡΕΚΚ) θα παρευρεθούν στην τελετή του αγιασμού και στην έναρξη του σχολικού έτους σε διάφορα σχολεία της Καλαμαριάς και της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο Μανόλης Λαμτζίδης , επικεφαλής της ΡΕΚΚ, στο 10ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, ο Άρης Τεμεκενίδης στο 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμαριάς , ο Νεκτάριος Βουλγαράκης στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμαριάς, η Φιλιώ Καζάρα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς, ο Σταύρος Μαβίδης (Σταύρακας) στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, και στη συνέχεια, στο ΕΠΑΛ, και η Ελένη (Λιάνα) Κοταλακίδου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΡΕΚΚ με την φυσική παρουσία τους στο χώρο των σχολικών μονάδων εκφράζουν την κοινή τους αγωνία με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές και τη συμπαράστασή τους στους αγώνες τους για επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν και τη δέσμευση από τη θεσμική τους θέση, ως δημοτικών συμβούλων, ότι θα συμβάλουν στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

.