Η Άλη μπύρα περιπλάνηση της Θεσσαλονίκης

9 Οκτωβρίου 2015

ali-biraΗ Άλη μπύρα της Θεσσαλονίκης,”η δική μας περιπλάνηση, είναι η γεύση και τα αρώματα που μας συντροφεύουν, είναι μια περιπλάνηση στον κόσμο της μπύρας», λένε οι τέσσερις μικροζυθοποιοί και μας παρασύρουν μαζί τους.

«Ένας χρόνος περιηγήσεων πέρασε. Ένας χρόνος «Μπύρα τις άγκυρες» και επιστρέφουμε στο λιμάνι μας, στη Θεσσαλονίκη», είπε η Δέσποινα Μαυρομμάτη του ΖΥΘΟΥ προλογίζοντας αυτή τη φορά την παρουσίαση μιας Αλή-τισσας Σαλονικιώτικης μπύρας.

Γι’ ακόμη μία φορά, το μπιρόφυλο κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και όλοι οι fun της ποιοτικής επικοινωνίας του ΖΥΘΟΥ, «ταξίδεψαν» με την πρώτη μπύρα της Θεσσαλονίκης, την ΑΛΗ αλλά και το ειδικό Θεσσαλονικιώτικο μενού και την χαλαρή Ελληνική μουσική .

dimosiografoi-tv chaneldimarxoi-antidimarxoiΠολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, αλλά και θαμώνες του ΖΥΘΟΥ, δοκίμασαν Άλη Weiss με γεύση μπανάνας και Άλη Ι.Ρ.Α έναν τύπο μπύρας σχετικά άγνωστο στην Ελλάδα ιδιαίτερα αρωματικό με ισορροπημένη πικράδα και πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό, μαζί μεσογειακή σαλάτα σε καλαμποκίσιο καλαθάκι, ταμπουλέ χταποδιού με δίχρωμες πιπεριές και κρίταμο, κριθαρωτό με πράσο, φέτα, λιαστή ντομάτα, πικάντικο λουκάνικο και το περίφημο τιραμισού Θεσσαλονίκης.

TERZOPOYLOS (ZYTHOS BYRA)

Amanatidou -tsorba xristinaΧριστίνα Τσόρμπα(δεξιά) Υπεύθυνη Τύπου

.