Απόρρητο σχέδιο : Πυρηνικό ολοκαύτωμα Ευρώπης!

2 Φεβρουαρίου 2016

tromokratisΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Sallah Abdeslams, (ψευδώνυμο ?), που σήμερα καταζητείται σαν τρομοκράτης έστειλε ένα καταπληκτικό βίντεο σε γερμανικό μπλοκ όπου υποστήριξε πως ήταν μέλος αμερικανικής αποστολής στην Συρία για επαφές με το ISIS και επειδή τον είχαν υποχρεώσει να κάνει πράγματα που δεν ήθελε… αναγκάστηκε κρυφά να δραπετεύσει από τα τουρκικά σύνορα.

Στο αποκαλυπτικό αυτό βίντεο, (διάρκειας 8,5 λεπτών στο τέλος του κειμένου), περιγράφει το απόρρητο σχέδιο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος της Ευρώπης από το ISIS, αλλά το εκπληκτικό είναι πως υπάρχει μια περίεργη «ανοχή» των ευρωπαϊκών μυστικών υπηρεσιών.

Όπως αναφέρει: «Εγώ δεν θέλω να με συγχωρέσετε γι αυτά που έκανα αλλά σας τα στέλνω όλα αυτά για να μάθετε την αλήθεια για το πώς το ISIS, (μέσα στην Ευρώπη), δυναμώνει μέρα με την μέρα και σύντομα θα φτάσει στα άκρα για την ολοκληρωτική καταστροφή σας.

Θέλω όλα αυτά να βγουν στην δημοσιότητα αλλά για ευνόητους λόγους δεν γνωστοποιώ το πραγματικό μου όνομα γιατί τότε θα πρέπει να πληρώσω για τα εγκλήματα που έχω πράξει εγώ ο ίδιος.

Ελπίζω αυτά που αποκαλύπτω, (και που τα έστειλε σε PDF να δημοσιευτούν και οι Γερμανοί ακτιβιστές τα κινηματογράφησαν σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο), να βγουν όλα στην δημοσιότητα και να αποκαλυφτούν τα σχέδια τους γιατί οι άνθρωποι εκεί έξω πρέπει να μάθουν την αλήθεια. Έχουν το δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια. Γιατί μπορεί ο πόλεμος που έρχεται αυτόν τον χρόνο να τον εμποδίσουμε.

Για το 2016 είναι επίσημα προγραμματισμένος ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που θα ξεκινήσει με τους ISIS και όλοι, (κυρίως οι Ευρωπαίοι), θα πληρώσουν πολύ ακριβά τις συνέπειες.

Οι ISIS έχουν τέσσερις πυρηνικές κεφάλες! Οι τρεις είναι τύπου, Typ b 25 και η μια του τύπου Typ b89. Εγώ ο ίδιος τις είδα προσωπικά. Η μια είναι προγραμματισμένη για την Αμερική, η άλλη για την Γερμανία, άλλη για την Γαλλία και η άλλη για την Ρωσία.

Τα οργανωμένα μέλη του ISIS είναι πάνω από 135.000 και από αυτούς οι 65.000 είναι στην Συρία και φυλάγουν αποθήκες οπλικών συστημάτων για να τα προστατεύουν.

Πολεμούν σκληρά στα διάφορα μέτωπα και προστατεύουν τα στρατηγικά τους συμφέροντα, γιατί από τις περιοχές τους γίνεται η παράνομη διακίνηση πετρελαίου και από εκεί γίνονται οι αποστολές οπλικών συστημάτων.

Μέσα στην Ευρώπη, στην Γαλλία έχουν 2.800 τρομοκρατικούς πυρήνες και παρακάτω δίνει και τα ονόματα των περιοχών τους στην περιοχή του Παρισιού. Στην περιοχή του Παρισιού έχουν μοιράσει και τμήματα δικαιοδοσίας.
Στην Αγγλία έχουν περίπου 650 τρομοκρατικούς πυρήνες και οι τρομοκράτες παρουσιάζονται σαν φοιτητές.
Στην Σουηδία έχουν 1.600 τρομοκρατικούς πυρήνες στην Στοκχόλμη και σε άλλες πόλεις.
Στην Γερμανία είναι οργανωμένοι 1800 πυρήνες και 700 γιάφκες οι οποίες μέρα με την μέρα αυξάνονται. Από αυτούς, οι 15 κυριότεροι βρίσκονται στο Βερολίνο, Φρανκφούρτη και Αμβούργο και σε πόλεις με σημαντικά μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς τα οποία είναι στόχος χτυπήματος γιατί έχουν αρχαιολογική αξία.

Σχεδιάζουν έξη χτυπήματα μέσα στις πόλεις. Για να χτυπηθούν όμως αυτές οι πόλεις πρέπει πρώτα να απομονωθούν από τον έξω κόσμο και επειδή όλες αυτές οι πόλεις έχουν γέφυρες, θα ανατιναχτούν πρώτα οι γέφυρες επικοινωνίας για να μην μπορεί κανείς να μπει ή να βγει από αυτές .

Το πρώτο χτύπημα θα είναι οι εκκλησιές και οι ναοί. Για αυτά είναι ήδη έτοιμοι οι δράστες και περιμένουν την εντολή να δράσουν.

Μια πόλη που είναι από τους πρώτους στόχους είναι το Λύμπεκ. Πρώτοι στόχοι είναι επίσης στην Ολλανδία, Δανία, Ισπανία Φιλανδία και Νορβηγία, αλλά σε αυτές τις χώρες δεν είναι γνωστό σε ποιες πόλεις θα χτυπήσουν και δεν γνωρίζουμε πόσες γιάφκες υπάρχουν εκεί. Έπρεπε να τα φωτογραφήσω αλλά δεν πρόλαβα γιατί το έσκασα.

Όλα τα χτυπήματα θα γίνουν με μορφή ντόμινο, δηλαδή αλλεπάλληλα χτυπήματα το ένα θα ακολουθεί το άλλο αμέσως, για να γίνει ένας απόλυτος αιφνιδιασμός. Εδώ και μήνες γίνονται προετοιμασίες για τα χτυπήματα με μεταφορά του οπλισμού στις γιάφκες δράσης.

(Δείχνει μια φωτογραφία). Για αυτόν που φαίνεται στη φωτογραφία, το ISIS δίνει πολλά εκατομμύρια για το κεφάλι του. Αυτός, όπως φαίνεται ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και είναι πρόσωπο «κλειδί» ενώ μέχρι τώρα έχει εξολοθρεύσει περίπου 400 μέλη των ISIS. Το όνομα του είναι Σααμπ Σερπίλ και εμφανίζεται πάντα σε μέρη όπου δεν μπορούν να τον εντοπίσουν και όπου δεν υπάρχει πολεμική ένταση.

Η μόνη φορά που εντοπίστηκε είναι από αυτόν που τον φωτογράφησε σε μια έφοδο του σε σπίτι της Αλ Κλαιντα και εκεί τους είχε σκοτώσει όλους, αλλά κάποιος γλύτωσε που τον φωτογράφησε και από εκείνη την μέρα η φωτογραφία του μοιράστηκε για να τον βρουν και να τον εξολοθρεύσουν. Το συμβάν είναι από το 2013, όπου είχε εκτελέσει ένα σημαντικό στέλεχος των ισλαμιστών με δυο σφαίρες στο κεφάλι.

Οι ISIS παράγουν προπαγανδιστικά βίντεο για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο με συγκεκριμένη ψυχολογική στρατηγική, επιδιώκοντας να καταδείξουν ότι οι μυστικές υπηρεσίες και η αστυνομία αδυνατούν να προστατεύουν τον λαό, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο φόβος και ο καθημερινός τρόμος.

Από το 2014 ο Σααμπ, (που έχει εξαπολύσει προσωπικό πόλεμο κατά του ISIS γι’ αυτό και τον έχουν επικηρύξει), είναι άφαντος και δεν μπορούν να τον εντοπίσουν. Όπως φαίνεται έχει κρυφτεί για τα καλά. Λένε ότι κινείται ανάμεσα στην Αγγλία και Σουηδία, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι εμφανίστηκε στην Γερμανία για να εξοντώσει κάποιες γιάφκες Τζιχνατιστών.

Το ISIS προσφέρει δυο εκατομμύρια δολάρια για να τον βρουν και γι’ αυτό όλοι οι Σαλαφιστές, (φανατικοί Ισλαμιστές) της Ευρώπης έχουν τα μάτια τους σε εγρήγορση για να τον βρουν ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό. Λένε ότι τελευταία έχει εμφανιστεί στην Φρανκφούρτη, Αμβούργο και Βερολίνο. Φανταστείτε το πώς κρύβεται σε όλες αυτές τις πόλεις. Φυσικά τον αναζητούν και οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Αν μπορούσε να βρεθεί και να μιλήσει θα ξέραμε πως και ποτέ οι ISIS θα χτυπήσουν.

Σας δίνω αυτά τα ντοκουμέντα και το φωτογραφικό υλικό για να γνωρίζετε τι γίνεται στο παρασκήνιο και τι ετοιμάζουν. Ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει αυτό το επερχόμενο ολοκαύτωμα είναι αυτός ο άνθρωπος και μπορεί να το κάνει.»

Ανεξάρτητα αν όλα αυτά που παρουσιάζει το βίντεο είναι μια κακόγουστη φάρσα, το εκπληκτικό με αυτό το βίντεο είναι οι πολλές αποκαλύψεις που κάνει με χάρτες και συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι πως όλα είναι μια μεγάλη διεθνή συνωμοσία και πως και οι μεγάλες μυστικές υπηρεσίες στην ουσία κάνουν τα «στραβά μάτια» για να υποταχθούν οι λαοί στον φόβο και να μην μπορούν να αντιδράσουν. Οι ηγέτες δεν ενδιαφέρονται για τους λαούς τους, αλλά για την… “πέτσα» τους και το ISIS είναι το όργανο παγκόσμιας υποταγής. Μονό ένας αντιστέκεται από την Ανατολή!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

.