Εμπειρογνώμονας : “Ζήκα” είναι ιός βιολογικού όπλου

2 Φεβρουαρίου 2016

zikaBiowarfareΤου Διεθνούς Δικαίου, καθηγητής Francis A. Boyle, ο οποίος συνέταξε αντιτρομοκρατικό νόμο του 1989 των Βιολογικών Όπλων, αποκάλυψε ότι ο ιός Ζήκα ήταν το ποιο διαδεδομένο ως ένα βιολογικό όπλο από κυβερνήσεις του κόσμου και μη κυβερνητικών οργανώσεων,  κατά τη διάρκεια συνέντευξης 29 Γενάρη στο Alex Jones Show.

Λίγο καιρό μετά, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης παραδέχθηκαν το ξέσπασμα Ζήκα ότι πιθανότατα προκαλείται από την απελευθέρωση των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με την The Mirror:
Το ξέσπασμα του ιού Ζήκα σήμερα στην Αμερική θα μπορούσε να έχει προκληθεί από την απελευθέρωση των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών  το 2012, λένε οι επικριτές.Τα έντομα που κατασκευάστηκε από τους ειδικούς της βιοτεχνολογίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του δάγκειο πυρετού και άλλων ασθενειών, τα απελευθέρωσαν στο γενικό πληθυσμό της Βραζιλίας το 2012.

Αλλά με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) στην συνάντηση στη Γενεύη για να συζητήσουν απεγνωσμένα θεραπείες για τον ιό Ζήκα, η κερδοσκοπία έχει τοποθετηθεί ως προς την αιτία αυτού του ξαφνικού ξεσπάσματος.

Ο ιός Ζήκα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1950, αλλά η πρόσφατη επιδημία έχει κλιμακωθεί ανησυχητικά, προκαλώντας γενετικές ανωμαλίες και μια σειρά από προβλήματα υγείας στη Νότια και Κεντρική Αμερική.

Το 2010, ο Bill Gates & Melinda Ίδρυμα χρηματοδότησε Αυστραλούς ερευνητές να απελευθερώσουν τα κουνούπια ΓΤΟ που έχουν μολυνθεί με ένα βακτήριο.
Την ίδια χρονιά, ο Bill Gates παραδέχθηκε ότι πίστευε στην μείωση του πληθυσμού.
Κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του 2010 TED έιπε:
“Ο πλανήτης σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους που μπορεί να αυξηθεί ως και περίπου 9 δισεκατομμύρια
Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά για τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας,ίσως μειώσουμε (το πληθυσμό) από 10 ως και 15 %”

 

Ο ιός Ζήκα, μεταδίδεται στον άνθρωπο από το κουνούπι .Το  Aedes aegypti ,το ίδιο κουνούπι που παράγει ο κίτρινος πυρετός, ο δάγκειος πυρετός και chikengunya και βρίσκεται στην Αμερική, την Αφρική, την Ασία, την Ινδία και τα νησιά του Ειρηνικού.

Συμπτώματα σε ενήλικες είναι ήπιες και μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ημέρες ως μια εβδομάδα. Οι αξιωματούχοι υγείας τώρα αμφισβητούν το κατά πόσον ο ιός έχει μακροχρόνιες νευρολογικές και μυϊκές επιδράσεις εξασθένισης παρόμοια με το σύνδρομο Guillain barrer.

Το πιο διαδεδομένο κίνδυνο του  Ζήκα, περιλαμβάνει” mycrocephaly”,προκαλώντας καχεκτική ανάπτυξη του εγκεφάλου στα βρέφη.

Επί του παρόντος, ο Bill Gates Oxitec μάστιγα των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών δεν έχουν ακόμη τεθεί σε νησιά Keys της Φλώριδας, όπως είχε προγραμματιστεί. Αλλά φαίνεται ότι η δεινή θέση της Βραζιλίας και η διαφημιστική εκστρατεία που παράγεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να στρίψει το χέρι του FDA για να καταστεί δυνατή η αναπόφευκτη καταστροφή για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός.

Επί του παρόντος, ένα εμβόλιο για Ζήκα δεν υπάρχει. Αλλά η ανάγκη θα μπορούσε κανείς να φέρει τη δια βίου κόσμο ερήμωση ανησυχία του Bill Gate είναι ένα βήμα πιο κοντά στην IBM και τη Microsoft ευγονικής Βιομηχανικό Συγκρότημα του  οράματος του(σσ. μείωση πληθυσμοί) ,έφερε σε σας από θανατηφόρα πλάσμα του κόσμου, το κουνούπι.

infowars

.