Δράσεις του “Αμπερνάλλι” Σορωνής Ρόδου

23 Μαρτίου 2016

ampernalli logo.Η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας στο 36ο πανελλήνιο συνέδριο της ΓΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, στο ξενοδοχείο Rodos Palace, την περασμένη εβδομάδα. Μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να προάγουμε την παράδοση και τη λαογραφία μας ακόμα μία φορά. (Το καλοκαίρι στο ίδιο ξενοδοχείο, συμμετείχαμε και στην εκπομπή της τηλεόρασης Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, μετά την παρέλαση στη Σορωνή, οι παιδικές ομάδες παραδοσιακών χορών, θα παρουσιάσουν όπως κάθε χρόνο, χορούς στη Στέγη του συλλόγου μας.

Τέλος, σε συνεργασία με το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» ετοιμάζουμε δύο διήμερα σεμινάρια:

1: Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, 09:00-13:30: για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα.

Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα ύστερα από ελέγχους. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη Ρόδο κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ.

2: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 16:00-20:30: για ενήλικες, γονείς, καθηγητές, δασκάλους κτλ. (χρειάζονται 20 άτομα-δωρεάν-βεβαίωση συμμετοχής).

Πληροφορίες: ampernalli@gmail.com και στα τηλέφωνα: 6975300157, 6974707727, 2241360942. Ιστοσελίδες: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli, youtube.com/ampernalli.

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

.