Να σημάνει επανάσταση της εκκλησίας κατά των νενέκων

31 Μαρτίου 2016

serafimΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Δείτε παρακάτω πως οι αριστερό-μπολσεβίκοι της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δηλητηριάζουν την Εκκλησία και επιδιώκουν το ξερίζωμα της Θρησκείας μας…
Πράκτορες της Σαουδικής Αραβίας ανάμεσα στους πρόσφυγες.
Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι καταγγελίες του Μητροπολίτη Καισαριανής Δανιήλ για ένα περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά (21 Μαρτίου 2016), όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πήγε να μοιράσει τρόφιμα στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται εκεί.

Όπως κατήγγειλε ο Σεβασμιότατος Καισαριανής στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, κάποιος από τις ΜΚΟ (;) που βρίσκονταν εκεί πλησίασε τον Επίσκοπο Πειραιώς ζητώντας του επίμονα να βγάλει το σκουφάκι με το Σταυρό που φορούσε, γιατί ενοχλεί τους Μουσουλμάνους.

Όταν ο κ. Σεραφείμ αντέδρασε δυναμικά, παρενέβη ο Λιμενάρχης που βρισκόταν εκεί και απαντώντας στις διαμαρτυρίες του Μητροπολίτη του είπε πως: “Αυτός που σας μίλησε είναι πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας”.

Πρόκειται για τρομακτική καταγγελία που πρέπει να μας βάλει όλους σε προβληματισμό. Είναι δυνατόν πράκτορες ξένης χώρας να δρουν ανεξέλεγκτα στο ελληνικό έδαφος; Και ποια είναι η σχέση τους με τους πρόσφυγες;

Μήπως ισχύουν τελικά όσα φωνάζουμε χρόνια, πως δηλαδή υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της Πατρίδος μας και ολόκληρης της Ευρώπης, με στρατιές προσφύγων και μεταναστών που στέλνονται εδώ με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τις πλούσιες αραβικές χώρες;;;;

Και κάτι ακόμη: Μήπως, τελικά, όλη αυτή η …επιχείρηση φιλανθρωπίας τόσο από την Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία όσο και από άλλους, αποπροσανατολίζει από τα παραπάνω ερωτήματα που είναι και τα σημαντικότερα;
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…!
(http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2016/03/blog-post_79.html).

Αποκριάτικος ο Αρχιεπίσκοπος στον Πειραιά.

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν, συγκεκριμένα το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου 2016, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μετέβη στον Πειραιά προκειμένου να επισκεφθεί τους χιλιάδες μουσουλμάνους που έχουν κάνει “κατάληψη” στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Θεωρήθηκε ως μια συμβολική επίσκεψη, στο πλαίσιο των όσων πρεσβεύει ο Χριστιανισμός. Γι΄ αυτό διένειμε μερίδες φαγητού, αλλά και γλυκίσματα.
Μέχρι του σημείου αυτού όλα καλώς γινόμενα.

Όμως, χαρακτηρίζουμε, ασεβή, ύποπτη, δουλοπρεπή τη στάση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, να προσέλθει στη συγκεκριμένη επίσκεψη, χωρίς να φοράει το Σύμβολο του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας, τον Τίμιο Σταυρό. Αυτόν που θα τον ξεχώριζε και θα αναδείκνυε το Υψηλό Αξίωμά του.

Γιατί, εύλογα κάποιος που δεν τον γνώριζε, ίσως και να πίστευε λόγω αποκριών πως, είναι κάποιος αποκριάτικος μασκαράς που ντύθηκε “αρχιεπίσκοπος”. Ωστόσο, το ότι ήταν ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλαδικής Εκκλησίας το καταλάβαινες και από τους παρατρεχάμενους που τον πλαισίωναν. Όπως, τον Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Όπως, το δημοτικό σύμβουλο Πειραιά Πέτρο Κόκκαλη, της γνωστής οικογένειας της Intracom και της Intrakat, που προσφάτως ανέλαβε την κατασκευή μεγάλης μερίδας Hot Spots, από την «αριστερή» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Απετράπη η μετατροπή στρατοπέδου σε Hot Spot προσφύγων.

Γράφαμε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016:
“… μετατρέπουν κέντρα εκπαιδεύσεως του Στρατού μας σε κέντρα “φιλοξενίας” αλλοδαπών. Η επιλογή της κυβέρνησης για το κέντρο “φιλοξενίας” προσφύγων – μεταναστών στο Λιτόχωρο, είναι το εν ενεργεία στρατόπεδο “Μπαλανίκα” (θέση Καναπίτσα), όπου υπάρχει Πεδίον Βολής και Κέντρο Εκπαίδευσης του Στρατού μας.

Γι΄ αυτό σε αυτόν τον χώρο, εκτός των πολλών προγραμματισμένων εκπαιδευτικών βολών, γίνεται κάθε χρόνο, από τέλος Μαίου και για 2-3 μήνες, εκπαιδευτικό camp (σκηνάκια) από μόνιμους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς. Εκπαιδεύονται δηλαδή, στρατιώτες και αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα στη χρήση των τανκς, καθώς επίσης, το εν λόγω στρατόπεδο χρησιμοποιείται ως πεδίο βολής από τα ελικόπτερα “Απάτσι”. Με τη δημιουργία λοιπόν, του Κέντρου Καταυλισμού προσφύγων, θα αναβάλουν επ΄ αόριστο τις εκπαιδεύσεις και τις βολές, όπως και θα σταματήσουν την εκπαίδευση των ελικοπτέρων “Απάτσι”.

Εμείς ερωτάμε:
Μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς με αυτήν την κυβέρνηση; Μπορεί να νιώθει ασφαλής η Πατρίδα μας; Γνωρίζει ο Διοικητής της XXIV ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Τσώνος Ιωάννης τις προθέσεις της κυβερνήσεως; Εάν η κυβέρνηση έχει πάρει αυτή την ακραία απόφαση, που θα γίνεται η εκπαίδευση του στρατεύματός μας;”.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες – έπαιξε ρόλο και η πρωτοσέλιδη παρέμβαση της εφημερίδος μας – απετράπη τελικά αυτό το σχέδιο κατασκευής Hot Spot.
Δείτε όμως, τι σκαρφίζονται και τι μας ετοιμάζουν οι θεομπαίχτες της κυβέρνησης!!

Θέλουν να φτιάξουν Hot Spot σε ιστορικό Μοναστήρι στον Όλυμπο.

Θέλουν να κατασκευάσουν Hot Spot στη θέση Ιστορικής Μονής. Σ΄ αυτόν τον χώρο μέχρι το 2004 λειτουργούσε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου (ΨΝΠΟ). Όμως ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, τα τελευταία χρόνια με τις ενέργειές του προχωρά στην επαναλειτουργία της Μονής. Και καταγγέλλει πως δεν ρωτήθηκε από κανένα για την κατασκευή του Hot Spot.

Σημειωτέον ότι το Μοναστήρι της Πέτρας έχει τεράστια ιστορική και πνευματική σημασία για την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αφού εκεί έγιναν πολλές μάχες με τους Τούρκους, ενώ αποτέλεσε και ορμητήριο αγωνιστών της Επανάστασης του ΄21, μαζί με το γειτονικό Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω.

Και το σχόλιο από το Hellas – Orthodoxy:
“Αυτόν λοιπόν τον Ιερό χώρο για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία θέλουν να καταπατήσουν οι “υπεύθυνοι” για το προσφυγικό εγκαθιστώντας εντός του, χιλιάδες μουσουλμάνους. Αντιλαμβάνεται κανείς κατά πόσο εκείνοι θα σεβασθούν το Μοναστήρι, όταν διαπνέονται από τη γνωστή “αγάπη” του Ισλάμ για το Χριστιανισμό”.
Συμφωνούμε, και υπογράφουμε και με τα δυο χέρια!!

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Πέτρας

Επί του πιεστηρίου.

Μας ενημερώνουν ότι τα Hot Spots της Πέτρας Ολύμπου τα κατασκευάζει η εταιρεία “Άκτωρ” του Μπόμπολα. Όπως, άλλα που σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέραμε, τα κατασκευάζει η “Intrakat” του Κόκκαλη.
Έτσι, ο Αλέξης θα πολεμήσει το “παλαιό” και θα μας φέρει το “άφθαρτο νέο”.
Με τις υγείες μας!!!!!!!!!!

egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

.