Συμμετοχή Υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη στη Συνόδου Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (Γενεύη)

1 Μαρτίου 2016

amanatidis2Συμμετοχή Υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη στο Τμήμα Υψηλού Επιπέδου της 31ης Συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (Γενεύη)

Στη Γενεύη μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης, προκειμένου να συμμετάσχει στην 31η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
Ο κ. Αμανατίδης θα τοποθετηθεί στο Τμήμα Υψηλού Επιπέδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, όπως και στη Διάσκεψη Αφοπλισμού.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί σε εκδήλωση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κύπρου, με θέμα τις επιπτώσεις της καταστροφής της πολιτιστικής κληρονομιάς στα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή ΚΥΠΕΞ, κ. Ζήνωνα.

Στο πλαίσιο της Συνόδου, ο κ. Αμανατίδης θα μεταβεί το Ορθόδοξο Κέντρο Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Γενεύη, όπου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελβετίας, κ. Ιερεμία και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λαμψάκου, Μακάριο, αλλά και μέλη των Ελληνικών Συλλόγων Γενεύης και Λωζάννης και εκπαιδευτικούς του Ελληνικού Σχολείου.

.