Οι ”παπατζήδες” που «θα έδιναν 100 εκατομ. δολάρια γιά δημιουργία ”Ταμείου επενδύσεων” και γιά ”βοήθεια αναξιοπαθούντων” Ελλήνων»

26 Απριλίου 2016

Πως οι ”κροίσοι Ομογενείς” της ”Ελληνικής Πρωτοβουλίας” (Ηellenic Initiative) κοροϊδεύουν τον λαό της Ελλάδας και ρεζιλεύουν τον απόδημο Ελληνισμό.

Hell_initiativeTα αποδεικτικά στοιχεία

Χρησιμοποιούν το δράμα του λαού της Ελλάδας γιά… αυτοπροβολή. Μόνο ”χλιδάτες δεξιώσεις” κάνουν γιά να… μαζεύουν χρήμα και μικροεκδηλώσεις γιά ”εντυπωσιασμό αφελών” στην Αθήνα και αλλού, ζητούν χρήματα από Ομογενείς, αλλά ΔΕΝ έχουν προσφέρει καμία ουσιαστικά βοήθεια στον υποφέροντα λαό της Ελλάδας, τον οποίον υποτίθεται θα ”βοηθούσαν”.

Οι αμείλικτοι αριθμοί που πιστοποιούν την 4χρονη εξαπάτηση Ελλάδας και Ομογένειας. H ουσιαστική προσφορά τους στην Ελλάδα, είναι μηδενική.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: Στις 22 Ιουλίου 2012, οι ”κροίσοι Ομογενείς” με το ”αρπακτικό” Μπιλ Κλίντον, είχαν επισκεφτεί την Αθήνα και δήλωναν ότι «θα δώσουν 100 εκατομ. δολάρια γιά δημιουργία ”Ταμείου επενδύσεων” και γιά ”βοήθεια αναξιοπαθούντων” Ελλήνων». Οι ”διθύραμβοι” στις εφημερίδες ”Καθημερινή” (ειδικά) και ”Εθνος” μεγάλοι (μετά αποσύρθηκαν τα δημοσιεύματα και από το… αρχείο τους).

Ο τότε πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, γιά επικοινωνιακούς λόγους, έδειξε ότι τους ”έλαβε σοβαρά υπόψην”, το ίδιο και το ”ψώνιο”, ο τότε υφυπουργός Ν. Μηταράκης. Μαζί Δημ. Αβραμόπουλος και λοιποί ‘Ελληνες πολιτικοί… Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Μηταράκης, τίμησαν με την παρουσία τους ”χλιδάτες δεξιώσεις” (Μανχάτταν) των ”παπατζήδων κροίσων”.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, ”τους τίμησε με την παρουσία του” και ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας (τότε που τον ”έσερνε” στην αμερικάνικη μεγαλούπολη η Γιάννα Αγγελοπούλου) στην χλιδάτη δεξίωση-εκδήλωσή τους στην Νέα Υόρκη.

Τέσσερα χρόνια μετά, οι ”κροίσοι δεν έδωσαν μία”, αλλά ακόμα… μαζεύουν χρήμα από εκδηλώσεις, προσφορές και μέσω διαδίκτυου, ενώ οι άλλοι και μεγαλύτεροι ”παπατζήδες”, δηλ. οι ασοβάρευτοι-ανεύθυνοι πολιτικοί Ελλάδας, τους ”λαμβάνουν υπόψην”.

Σημ.: Το ”ΚΑΛΑΜΙ” από τότε (2012) κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τους ”φιγουρατζήδες” και τα στημένα ”πονηρά” δημοσιεύματα ανεύθυνων σε Αθήνα και Ομογένεια και τους επέκρινε ως ”παπατζήδες χωρίς έργο και ουσία”… (Λεπτομέρειες και στοιχεία, Τετάρτη)
kalami.net

.