Εγνατία Τηλεόραση “Πρόσφερε και εσύ ”

19 Μαΐου 2016

Egnatia TVΕμφάνιση Αφισα - Προσφερε και εσυ.jpgΦιλανθρωπική εκδήλωση υπό τον τίτλο “Πρόσφερε και εσύ” με σκοπό τη συλλογή τροφίμων διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .

Λαμβάνοντας υπόψην τις δυσκολίες που περνάει η χώρα μας και τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε όλοι μας, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ επιχειρεί να προσφέρει έστω και μια ημέρα χαράς και αλληλεγγύης , ευελπιστώντας η ημέρα αυτή να γίνει το εφαλτήριο για περαιτέρω ουσιαστικές δράσεις από φορείς, οργανώσεις αλλά και απλούς πολίτες.

Από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, το προσωπικό της Εγνατία Τηλεόρασης μαζί με τους εθελοντές θα σας περιμένουν στην παραλία Θεσσαλονίκης πίσω από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, με μοναδικό αντίτιμο την προσφορά σας σε τρόφιμα για συμπολίτες μας που βιώνουν την οικονομική κρίση. Σκοπός της δράσης είναι να βοηθήσουμε το φιλανθρωπικό σωματείο «Οικογένεια & Παιδί» και τον Ξενώνα άγαμων μητέρων «Το σπίτι της Μαρίας». Καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν δρώμενα τόσο για τους μικρούς μας φίλους με ζογκλέρ, μάγους, ζωγράφους όσο και για τους μεγαλύτερους με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, τραγουδιστές και συγκροτήματα.

Η Εγνατία τηλεόραση διοργανώνει ημέρα αγάπης, χαράς και αλληλεγγύης.

Πρόσφερε κι εσύ σε ανθρώπους που τόσο σε χρειάζονται!

 

 

.