Απονομή τιμητικής διάκρισης στην ομάδα καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο του Άρη από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

26 Σεπτεμβρίου 2016

DTHσήμερα δευτέρα 26 Σεπτεμβίου 2016

Τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στην ομάδα καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την κατάκτηση του 19ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, στις 16.00, από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Στην τελετή έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, οι έφοροι των παραπάνω τμημάτων καθώς και ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «REACT»

 Συνέντευξη Τύπου με θέμα την εγκατάσταση των πρώτων προσφύγων σε μισθωμένα διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης, μέσω του προγράμματος «REACT», που υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12.00, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 3ος όροφος).

Τη συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Παρόντες θα είναι οι τρεις Αντιδήμαρχοι, αρμόδιοι για θέματα κοινωνικής πολιτικής, Καλυψώ Γούλα, Αναστάσιος Τσακιρίδης και Μαρία Παυλίδου – Βασιλειάδου, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει ως συντονιστής στο εταιρικό σχήμα του προγράμματος με εταίρους τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών, τον Δήμο Καλαμαριάς, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης, τη ΜΚΟ PRAKSIS (Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας), την ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

 

 

 

 

.