Πανικός στην έναρξη του Νίκου Βέρτη στην Θεσσαλονίκη!

30 Σεπτεμβρίου 2016

Vertis_orama_Premieraκαι εξακολουθεί να γίνεται πανικός κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τότε που εμφανίζεται ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης στην  πόλη που τον ανέδειξε.

Το αδιαχώρητο επικράτησε όπως αναμενόταν στην φαντασμογορική πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο Orama Music Show το βράδυ της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη. Ο αγαπημένος Βορειοελλαδίτης καλλιτέχνης διασκέδασε το κοινό της συμπρωτεύουσας στους γνωστούς  ξέφρενους ρυθμούς του και τις αναρίθμητες επιτυχίες δίνοντας έτσι το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.

Εντύπωση μεταξύ άλλων, έκανε το μεγάλο πλήθος κρατήσεων που υπήρξαν για την πρεμιέρα από κόσμο του εξωτερικού (κυριώς Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια)! Είναι γνωστή η πέραση που έχει ο Νίκος Βέρτης σε αυτές τις χώρες με ιδιαίτερα φανατικό κοινό γεγονός που φάνηκε για ακόμη μια φορά. Ανάλογη και η πασαρέλα πολυτελέστατων αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του μαγαζιού με πινακίδες εξωτερικού.

IMG_7422Τον πετυχημένο καλλιτέχνη τίμησαν επίσης με την παρουσία τους επιχειρηματίες από την Αθηνά, φίλοι του και μη.

Σε μια δύσκολη οικονομικά περιόδο που τα νυχτερινά κέντρα πλέον τα μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού και εν μέσω καλοκαιριού σε μια πόλη που ώς είθισται αδειάζει το τριήμερο του 15αυγουστού, ο Νίκος Βέρτης απέδειξε ότι αν δουλεύεις σωστά και επιμένεις στο να προσφέρεις θέαμα και ποιοτικότατο πρόγραμα ανταμείβεσαι και με το παραπάνω. Οι εποχές της αρπαχτής δυστηχώς για κάποιους δείχνουν να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και σήμερα πιο πολύ από ποτέ φαίνεται ξεκάθαρα αυτοί που αξίζουν και πάνω απο όλα αυτοί που τόσα χρόνια αντιμετόπιζαν σοβαρά το κόσμο και όχι ώς κορόιδο. Η κρίση δεν είναι η δικαιολογία για όλα!

Ο Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται στο Orama Music Show κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

 

.