Ομπάμα προδίδει το Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη – Είναι Αμερικής Reprieve τώρα πάνω;

27 Δεκεμβρίου 2016

Μπαράκ Ομπάμα έκανε πραγματικότητα. Παρά την τεράστια πίεση από την κυβέρνηση του Ισραήλ, ο εκλεγμένος Πρόεδρος Donald Trump και τα μέλη του δικού του κόμματος στο Κογκρέσο, ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να κολλήσει ένα μαχαίρι στην πλάτη του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη. Την Παρασκευή, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενέκρινε ψήφισμα που καλεί για μια «λύση δύο κρατών με βάση τις 1967 γραμμές» και ότι δηλώνει σοκαριστικά ότι «η καθιέρωση από το Ισραήλ οικισμών στο παλαιστινιακό έδαφος που καταλαμβάνεται από το 1967, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, έχει καμία νομική ισχύ ». Το ψήφισμα εγκρίθηκε με ψήφους 14-0, και οι ΗΠΑ απείχαν από την ψηφοφορία. Αλλά ουσιαστικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επρόκειτο να καθορίζεται από τον Μπαράκ Ομπάμα. Για δεκαετίες, η δύναμη βέτο των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει θωρακισμένο Ισραήλ από αυτούς τους τύπους των ψηφισμάτων, αλλά αυτή τη φορά γύρω από τον Ομπάμα αποφάσισε να προδώσει το Ισραήλ, επιτρέποντας αυτή η ψηφοφορία για να περάσει. Περιττό να πούμε ότι αυτή η ψηφοφορία θα έχει τεράστιες επιπτώσεις για το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και για ολόκληρη την υδρόγειο.Μόλις πριν από πέντε ημέρες, δημοσίευσα ένα από τα πιο σημαντικά άρθρα που έχω γράψει ποτέ. Είχε τίτλο και σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσει γιατί οι ΗΠΑ έχουν βιώσει μια εποχή ευλογία από το αναστέλλοντας ένα δυναμικό ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ότι η Γαλλία ήθελε να εισαγάγει ότι θα έχει χωριστεί επίσημα η γη του Ισραήλ το Σεπτέμβριο του 2015. Αν δεν έχετε διαβάσει το άρθρο αυτό ακόμα, παρακαλώ πηγαίνετε πίσω και να το διαβάσετε, γιατί θα είναι μεγάλη βοήθεια στην κατανόηση του γιατί αυτό το νέο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ είναι τόσο απίστευτα σημαντικό.

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο άρθρο, είναι άποψή μου ότι ο λόγος για τον οποίο τα πράγματα έχουν πάει τόσο καλά για τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τους τελευταίους 16 μήνες είναι επειδή ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε τη σωστή απόφαση το Σεπτέμβριο του 2015 και επέλεξε να προστατεύσει τη γη του Ισραήλ από διασπώμενης.

Τώρα, όμως, ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έχει αντιστραφεί πορεία και έχει προδώσει σε μεγάλο βαθμό το Ισραήλ, είναι αναστολή της Αμερικής τώρα πάνω;Για μήνες, έχω προειδοποιήσει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να κάνει κάτι σαν αυτό στα Ηνωμένα Έθνη κατά την παρακμή της προεδρίας του. Μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα από προηγούμενες προειδοποιήσεις μου Και έχω επίσης προειδοποιούν για τις σοβαρές συνέπειες που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν αν η κυβέρνησή μας έκανε τελικά αποφασίσει να προδώσει το Ισραήλ.

Το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ψηφίστηκε την Παρασκευή είχε αρχικά επρόκειτο να τεθεί προς ψηφοφορία την Πέμπτη. Αλλά μετά από τεράστια πίεση από την κυβέρνηση του Ισραήλ και από τον εκλεγέντα Πρόεδρο Donald Trump, η Αίγυπτος αποφάσισε να αποσύρει το ψήφισμα που είχαν προτείνει την τελευταία στιγμή.

Όταν συνέβη αυτό, φαινόταν σαν όλα επρόκειτο να είναι εντάξει.

Ωστόσο, προσωρινά μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη Νέα Ζηλανδία, τη Μαλαισία, τη Βενεζουέλα και τη Σενεγάλη αντιτάχθηκε αμέσως στην κίνηση της Αιγύπτου, και ανέφερε ότι θα υποβάλει το ψήφισμα για την ψηφοφορία εάν η Αίγυπτος δεν θα.

Έτσι, την Παρασκευή ψηφοφορία έλαβε χώρα, και ο Ομπάμα έκανε ό, τι πολλοί είχαν Και έχω επίσης προειδοποιούν για τις σοβαρές συνέπειες που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν αν η κυβέρνησή μας έκανε τελικά αποφασίσει να προδώσει το Ισραήλ.

Το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ψηφίστηκε την Παρασκευή είχε αρχικά επρόκειτο να τεθεί προς ψηφοφορία την Πέμπτη. Αλλά μετά από τεράστια πίεση από την κυβέρνηση του Ισραήλ και από τον εκλεγέντα Πρόεδρο Donald Trump, η Αίγυπτος αποφάσισε να αποσύρει το ψήφισμα που είχαν προτείνει την τελευταία στιγμή.

Όταν συνέβη αυτό, φαινόταν σαν όλα επρόκειτο να είναι εντάξει.

Ωστόσο, προσωρινά μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη Νέα Ζηλανδία, τη Μαλαισία, τη Βενεζουέλα και τη Σενεγάλη αντιτάχθηκε αμέσως στην κίνηση της Αιγύπτου, και ανέφερε ότι θα υποβάλει το ψήφισμα για την ψηφοφορία εάν η Αίγυπτος δεν θα.

Έτσι, την Παρασκευή ψηφοφορία έλαβε χώρα, και ο Ομπάμα έκανε ό, τι πολλοί είχαν να φοβούνται. Το παρακάτω προέρχεται η κυβέρνηση Ομπάμα την Παρασκευή επιτρέπεται το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να υιοθετήσει ένα αμφιλεγόμενο ψήφισμα που καταδίκαζε οι ισραηλινοί εποικισμοί.

Η απόφαση της διοίκησης να μην ασκήσει βέτο το μέτρο έσπασε μια μακροχρόνια αμερικανική παράδοση του χρησιμεύει ως sturdiest διπλωματική ασπίδα του Ισραήλ.Εκλεγείς Πρόεδρος Trump, δήλωσε δημοσίως ότι θα ασκήσει βέτο αυτό το ψήφισμα, αλλά τώρα θα είναι σχεδόν αδύνατο γι ‘αυτόν να ανατρέψει αυτή την τάση.

Μια άλλη ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα είναι απαραίτητο να αντιστραφεί, και οι ψήφοι απλά δεν θα υπήρχε. Και ακόμα κι αν ήταν, είτε η Ρωσία ή η Κίνα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του βέτο που διαθέτει για να το εμποδίσουν.

Έτσι, αυτό το ψήφισμα θα είναι μόνιμη, και θεωρείται να είναι νομικά δεσμευτική για το Ισραήλ και τους Παλαιστινίους.

Φαίνεται τοποθέτηση ότι ο Μπαράκ Ομπάμα διακοπές στη Χαβάη, ενώ όλο αυτό το δράμα παίζει έξω. Ίσως ενώ είναι στο γήπεδο του γκολφ που απολαμβάνει ένα καλό γέλιο για το πώς πραγματικά κολλήσει εδώ και καιρό νέμεση του τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου.

Περιττό να πούμε ότι, η ισραηλινή κυβέρνηση είναι απολύτως έξαλλος ότι ο Ομπάμα τους έχει προδώσει. Το παρακάτω προέρχεται από Ένας Ισραηλινός αξιωματούχος την Παρασκευή κατηγόρησε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα από συνεννόηση με τους Παλαιστίνιους σε μια “επαίσχυντη κίνηση εναντίον του Ισραήλ στον ΟΗΕ”, μετά την εκμάθηση της Λευκός Οίκος δεν είχε την πρόθεση να ασκήσει βέτο σε ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας που καταδικάζει την κατασκευή οικισμού στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ μερα.

“Ο πρόεδρος Ομπάμα και η υπουργός Kerry είναι πίσω από αυτή την επαίσχυντη κίνηση εναντίον του Ισραήλ στον ΟΗΕ”, είπε ο αξιωματούχος. “Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρυφά μαγειρεμένα με τους Παλαιστινίους μια ακραία αντι-ισραηλινή ανάλυση πίσω από την πλάτη του Ισραήλ, η οποία θα είναι ένα ούριο άνεμο για την τρομοκρατία και μποϋκοτάζ και αποτελεσματικά να κάνει το Δυτικό Τείχος κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη», είπε χαρακτηρίζοντάς την «ένα εγκατάλειψη του Ισραήλ που σπάει δεκαετίες της πολιτικής των ΗΠΑ για την προστασία του Ισραήλ στον ΟΗΕ ».Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που μόλις υιοθετήθηκε Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τράβηξα από το έγγραφο …

-Είναι Αναφέρεται στο Ισραήλ ως “δύναμη κατοχής”

-Είναι Ζητεί μια “λύση δύο κρατών με βάση τις 1967 γραμμές”

-Είναι Μιλά για μια Μέση Ανατολή “, όπου δύο δημοκρατικών κρατών, του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, ζωντανή δίπλα-δίπλα ειρηνικά μέσα σε ασφαλή και αναγνωρισμένα σύνορα”

-Είναι Απαιτήσεις “η κατάργηση όλων των φυλακίων οικισμού ανεγερθεί από τον Μάρτιο του 2001»

-Για Μένα, το ακόλουθο είναι το κλειδί παράγραφο σε ολόκληρο το ψήφισμα …

Επιβεβαιώνει ότι η καθιέρωση από το Ισραήλ οικισμών στο παλαιστινιακό έδαφος που καταλαμβάνεται από το 1967, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, δεν έχει καμία νομική ισχύ και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και ένα σημαντικό εμπόδιο για την επίτευξη της λύσης των δύο κρατών και μια δίκαιη, διαρκή και συνολική ειρήνη Είναι Ορίζει ότι «το Ισραήλ να σταματήσει αμέσως και πλήρως όλες τις δραστηριότητες εποικισμού στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ”

-Είναι Αναφέρει ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ “δεν θα αναγνωρίσει οποιεσδήποτε αλλαγές της 4ης Ιουνίου 1967 γραμμές, μεταξύ άλλων όσον αφορά την Ιερουσαλήμ, εκτός όσων αποφασίστηκαν από τα μέρη μέσω διαπραγματεύσεων”

-Είναι Εκφράζει την πεποίθηση ότι «η παύση όλων των δραστηριοτήτων εποικισμού των Ισραηλινών είναι απαραίτητη για την ανάσυρση της λύσης των δύο κρατών, και ζητεί να δοθεί καταφατική βήματα που πρέπει να ληφθούν αμέσως για να αντιστρέψει τις αρνητικές τάσεις, για τον λόγο που θέτει σε κίνδυνο τη λύση των δύο κρατών”

-Είναι Καλεί όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ “να διακρίνει, στις σχετικές συναλλαγές τους, μεταξύ του εδάφους του κράτους του Ισραήλ και τα κατεχόμενα εδάφη από το 1967”

Αυτή είναι η πιο αντι-Ισραήλ ψήφισμα ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει περάσει ποτέ, και ποτέ δεν θα είχε συμβεί χωρίς την έγκριση του Μπαράκ Ομπάμα.

Η ισραηλινή κυβέρνηση και η κυβέρνηση Ομπάμα είχε μια πολύ τεταμένη σχέση για πολλά χρόνια, και αυτή τη στιγμή αποτελεί το αποκορύφωμα των εντάσεων που έχουν κτιρίου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλά μήπως αυτό το ψήφισμα αντιπροσωπεύει πραγματικά το «διαίρεση της γης του Ισραήλ» στα Ηνωμένα Έθνη ότι τόσοι πολλοί έχουν να περιμένουν;

Δεν ξέρω αν έχω μια οριστική απάντηση στο ερώτημα αυτό για σας σήμερα. Η γλώσσα αυτού του ψηφίσματος δεν δίνει άμεσα την επίσημη αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους, αλλά δεν μιλούν για ένα «δημοκρατικό κράτος” της “Παλαιστίνη”, και δεν μιλάμε για «παλαιστινιακά εδάφη». Καλεί το Ισραήλ “δύναμη κατοχής”, και λέει ότι όλοι οι ισραηλινοί οικισμοί στη Δυτική Όχθη και στην Ανατολική Ιερουσαλήμ είναι παράνομοι. Και πάνω από όλα τα άλλα, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δήλωσε σαφώς ότι «δεν θα αναγνωρίσει οποιεσδήποτε αλλαγές της 4ης Ιουνίου 1967 γραμμές, μεταξύ άλλων όσον αφορά την Ιερουσαλήμ, εκτός όσων αποφασίστηκαν από τα μέρη μέσω διαπραγματεύσεων”.

Έτσι, είναι σαφές ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επιβεβαίωσε τρία σημαντικά σημεία που έχουμε προσέξει για …

# 1 Ένα παλαιστινιακό κράτος υπάρχει.# 2 Οι 1967 γραμμές κατάπαυσης του πυρός αποτελούν τα σύνορα μεταξύ του κράτους του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, αλλά και τις μελλοντικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων θα μπορούσε να μεταβάλει αυτά τα σύνορα.

# 3 Ανατολική Ιερουσαλήμ ανήκει στους Παλαιστίνιους. Αυτό το ψήφισμα δεν αναφέρεται στην Ανατολική Ιερουσαλήμ ως μελλοντικής πρωτεύουσας της Παλαιστίνης, αλλά αυτό είναι προφανώς αυτό που προορίζεται.

Αλλά ίσως μια άλλη ανάλυση θα έρθει αργότερα η οποία θα δώσει την επίσημη αναγνώριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε ένα παλαιστινιακό κράτος.

Σε αυτό το σημείο, εμείς απλά δεν ξέρω.

Ωστόσο, αυτό που ξέρω είναι ότι για δεκαετίες, όταν οι ΗΠΑ έχει λάβει μέτρα προς την κατεύθυνση διαιρώντας τη γη του Ισραήλ Είναι άποψή μου ότι αυτή η προδοσία του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη από τον Μπαράκ Ομπάμα αντιπροσωπεύει μια σημαντική καμπή. Πιστεύω ότι η αναστολή της Αμερικής είναι τώρα πάνω, και ότι πολλά από τα πράγματα που οι άνθρωποι έχουν πρόβλεψη από τον Σεπτέμβριο του 2015 αρχίζουν να συμβαίνουν.

Μπαράκ Ομπάμα έκανε ακριβώς το χειρότερο απόφαση ολόκληρης της προεδρίας του, και από αυτό το σημείο προς τα εμπρός τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να είναι η ίδια και πάλι.3 Δεκεμβρίου του 2016 | Ετικέτες: 2017 , ένα ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους , την Αμερική , Reprieve της Αμερικής , Μπαράκ Ομπάμα και ένα παλαιστινιακό κράτος , ο Μπαράκ Ομπάμα έχει προδώσει το Ισραήλ , Χρηματοοικονομικά , οικονομικά προβλήματα , το Ισραήλ , Michael T. Snyder , τον πόνο , επώδυνη , παλαιστινιακού κράτους , Παλαιστίνιοι , λύσης δύο κρατών , του ΟΗΕ το ψήφισμα διαιρώντας το ομόσπονδο κράτος του Ισραήλ , το ψήφισμα του ΟΗΕ για την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους , ψήφισμα του ΟΗΕ για ένα παλαιστινιακό κράτος , ψήφισμα ΟΗΕ παλαιστινιακού κράτους , το ψήφισμα του ΟΗΕ για να διαιρέσει τη γη του Ισραήλ

.