Ο Σταμάτης Γονίδης από 3 Δεκεμβρίου στο FIX LIVE της Θεσσαλονίκης

28 Δεκεμβρίου 2016

stamatis-gonidis-fix

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Το FIX Live Θεσσαλονίκη με Γονίδη, Νταντά και Master Tempo, θα είναι ανοιχτό κάθε Σάββατο.

Η πρεμιέρα του σχήματος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Τις ημέρες των εορτών θα ανακοινωθεί εορταστικό πρόγραμμα με επιπλέον μέρες.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ FIX

Το κοινό της Θεσσαλονίκης στο FIX Live θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τον αγαπημένο Σταμάτη Γονίδη να ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες όπως το «Όλα σ’αγαπάνε», το «Δυόμιση», το «Όλα τα ξεχνάς» και άλλες πολλές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και άφησαν εποχή!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ FIX

Η Βασιλική Νταντά είναι μια ιδιαίτερα αγαπητή τραγουδίστρια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από τις 3/12 θα βρίσκεται στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη στο FIX Live και το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να ακούσει κομμάτια της όπως τα «Ένα μόνο να θυμάσαι» και το «Ούτε να σε ξαναδώ».

MASTER TEMPO FIX

Οι Master Tempo είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα στην Ελλάδα και υπόσχονται να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στις νύχτες στο FIX Live σε εκρηκτικές ερμηνείες παρέα με Σταμάτη Γονίδη!

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σταμάτης Γονίδης, όπου θα εμφανίζεται στο FIX Live, είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές.

Γεννήθηκε στο νησί της Κύθνου των δυτικών Κυκλάδων. Σε πολύ μικρή ηλικία αποφάσισε να γίνει ναυτικός, καθώς του άρεσε πολύ η θάλασσα. Στα ταξίδια που έκανε έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Μετά από λίγα χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Αρχίζει από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα , γράφει τραγούδια σε σημαντικούς καλλιτέχνες εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του 80 ξεκινάει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά. Τη δεκαετία του 90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος και ο κόσμος λατρεύει τα τραγούδια του. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί και έτσι παραμένει στην πρώτη κατηγορία των αγαπημένων λαϊκών τραγουδιστών. Σύμφωνα με πραγματικά στοιχεία τα κομμάτια που έχει τραγουδήσει ή έχει δημιουργήσει για τον ίδιο ή για άλλους τραγουδιστές έχουν ξεπεράσει τα 1000. Επίσης έχει κυκλοφορήσει βιβλίο με ονομασία «Ο Ιπτάμενος Λαγός», οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του Σταμάτη Γονίδη σε ένα παραμύθι για μεγάλους. Από τις 3/12 μπορείτε να τον ακούσετε στο εντυπωσιακό FIX Live της Θεσσαλονίκης!

.